Oldal frissítése

Soundmaster UR2040WE

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Soundmaster UR2040WE

Vidd be kedvenc zenéidet a konyhába az elegáns Soundmaster UR2040WE konyhai rádióval. A szokásos FM tuner mellett új DAB+ digitális bemenet is található az eszközön. Ha nincs kedvenc rádióállomásod, akkor a saját zenédet közvetlenül mobiltelefonról vagy tabletről játszhatod le a rádión, Bluetooth segítségével. Ez a vezeték nélküli technológia közvetlenül a rádióba lett beépítve, amelyre így akár 10 méter távolságból játszhatsz át zenét. Ennek a megoldásnak van még egy előnye - főzés közben is kezelheted a telefonhívásokat, ugyanis a rádió kihangosítóként is működik. 

Legfőbb jellemzői

  • Vonzó design
  • Éjszakai LED fény
  • Egyszerű telepítés a felső szekrények alá
  • Távirányító
  • Bluetooth 10 méter hatótávolsággal
  • Kihangosító
  • DAB+ támogatás
  • Időzítő, kettős ébresztés

Praktikus funkciók

Természetesen a rádió egyszerűen kezelhető a gombokkal, kijelzője pedig mutatja az időt és a dátumot. A csomag része egy távirányító is. Ezen kívül biztosan értékelni fogod az időzítő és a kettős ébresztőóra funkciókat. A berendezés sötétíthető LED fénnyel rendelkezik. A jó minőségű vételt teleszkópos antenna biztosítja, így a Soundmaster UR2040WE modern kiegészítője bármely konyhának. Ezután nem kell lemondanod kedvenc zenéidről még főzés után sem. 

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 4 W

Méret & súly

Szélesség 260 mm
Magasság 55 mm
Mélység 160 mm
Kód:  SNM001i
Termékszám:  UR2040WE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15