Oldal frissítése

Sony ZV-1F vlogkamera

5 6 értékelés

Sony ZV-1F vlogkamera

Tetszeni fog

Sony ZV-1F digitális fényképezőgép

Próbálsz érvényesülni a streaming világában? Szerelkezz fel egy jobb alternatívával, mint a klasszikus okostelefon! A Sony ZV-1F vloggerkamera megfizethető opció - nem csak a kezdő vloggerek számára. Tökéletes 4K felbontású képet és kiváló minőségű hangfelvételt kínál - a szélvédőnek köszönhetően még rossz időben is hallani fogsz. Az Imaging Edge Mobile+ alkalmazáson keresztül a mobiltelefonodhoz csatlakoztatott Sony ZV-1F digitális fényképezőgéppel az új videók közzététele gyerekjáték. A Sony ZV-1F közvetlenül is csatlakoztatható számítógéphez, és webkameraként is használható. A videók teljesen új dimenzióba kerülnek - a kamera objektívje 20 mm-es ultraszéles látómezővel és automatikus fényerő-beállítással büszkélkedhet. A Sony ZV-1F vloggerkamera tökéletes választás, ha videókat készítesz és feltöltesz a YouTube-ra.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kompakt digitális kamera vlogoláshoz

Maximálisan egyszerű használat bonyolult beállítások nélkül - ez a Sony ZV-1F digitális fényképezőgép. A felpattintható érintőképernyő segítségével mindent egy pillantással láthatsz, és a szemre történő automatikus fókuszálás gondoskodik róla, hogy felkeltse a néző figyelmét. Product Showcase-t is beállíthatsz, ahol a kamera a közvetlenül előtte lévő témára fókuszál, vagy a Bokeh funkcióval elmoshatod a kép hátterét, és professzionális megjelenést kölcsönözhetsz a felvételeidnek.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

4K videók készítése a Sony ZV-1F készülékkel

A Sony ZV-1F digitális fényképezőgéppel 4K minőségben készíthetsz felvételeket. A Full HD felbontású lassított felvételek vlogolására is lehetőség van, és számos szűrővel még jobb képkimenetet biztosít. A Sony ZV-1F vloggerkamera széles, 20 mm-es objektívje mindent elbír. Az eredmény tökéletesen éles videók még gyenge fényviszonyok mellett is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kristálytiszta hangrögzítés

A kiváló minőségű hang rögzítéséhez a Sony ZV-1F fényképezőgép beépített irányított mikrofonnal rendelkezik, amely mindig tökéletesen tisztává teszi a hangot. A kültéri felvételek készítéséhez a kamera időjárásvédelemmel van ellátva, hogy kiküszöbölje a szél zavaró zaját. A professzionális hangminőség elérése érdekében egy opcionális külső mikrofon csatlakoztatható a Sony ZV-1F fényképezőgéphez.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Oszd meg munkádat a világgal

Az Imaging Edge Mobile+ alkalmazáson keresztül a mobiltelefonodhoz csatlakoztatott Sony ZV-1F digitális fényképezőgéppel az új videók közzététele gyerekjáték. A Sony ZV-1F közvetlenül is csatlakoztatható számítógéphez, és webkamera helyett is használható. Másodperceken belül megoszthatod a videókat a közösségi hálózatokon. Vlogolsz a YouTube-ra? A Sony ZV-1F segítségével egyedi videókat készíthetsz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony ZV-1F részben újrahasznosított műanyagból készült

A Sony a jövőnket tartja szem előtt, és a Road to Zero programon keresztül a nulla környezeti hatású termékek kifejlesztésén dolgozik. A ZV-1F részben újrahasznosított műanyagból, az időjárásálló réteg pedig teljes egészében újrahasznosított poliészterből készült.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Univerzális markolat állvány funkcióval

A Sony GP-VPT2BT markolat megvásárolható a fényképezőgéphez, amely lehetővé teszi a különböző szögekből történő rögzítést, beleértve a függőleges videofelvételt is. A beltéri fotózáshoz biztosan örömmel fogadod, hogy a markolatot pillanatok alatt praktikus állvánnyá alakíthatod.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Kompakt
Tulajdonságok Állványmenet, Vakupapucs, Videóra alkalmas
Képstabilizálás Elektronikus
Bajonett Bajonett nélkül

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete 1"
Oldalarány 2:3
Min. záridő 1/32 000 s
Maximum ISO 12 800
Sorozatfelvétel maximális sebessége 16 fps

Videó

Maximális videófelbontás 4K
Videó felbontása 4K 4:3 (3328 x 2496)
Speciális funkciók Zebra élőkép
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Objektív típusa Fix fókusz
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 20 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 20 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/2
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/2
Bajonett Bajonett nélkül

Kereső

Kereső típusa Elektronikus (EVF)

Kijelző

Kijelző mérete 0,3 " (0,75 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, 180° -os forgatás / billentés (szelfi), Érintőképernyős, Live View
Kijelző felbontása 0,92 Mpx

Méret & súly

Szélesség 10,5 cm
Magasság 6 cm
Mélység 4,6 cm
Tömeg 256 g

Memória és mentés

SD kártya max. méret 64 GB
Támogatott formátumok JPEG
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Sony NP-BX1
Tápellátás típusa Akkumulátor

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB-C, Wi-Fi, Bluetooth
Támogatja a közvetlen nyomtatást DPOF (Digital Print Order format)

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, USB kábel, Használati útmutató
Kód:  OS080zv2
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  ZV1FBDI.EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10