Oldal frissítése

Sony SRS-XV500, fekete

159 990 Ft

Sony SRS-XV500, fekete

Tetszeni fog

Sony SRS-XV500 nagy teljesítményű Bluetooth hangszóró

A Sony SRS-XV500 hordozható Bluetooth hangszóróval bármilyen buli beindítható, akár otthon, akár a parkban vagy a medence mellett. A készülék két nagyméretű X-Balanced egységgel van felszerelve, amelyek gondoskodnak a minőségi hangzásról és a mély, erőteljes basszusról. A Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró S alakú basszuscsatornával rendelkezik, amely fokozza a basszusteljesítményt. Két előrefelé néző magas hangszóró gondoskodik a tiszta, részletgazdag zenei megszólaltatásról. A hordozható hangszóró basszusteljesítménye tovább fokozható a MEGA BASS gomb segítségével. Az érintőképernyőn és a kijelzőn keresztül könnyedén beállíthatod a hangszóró összes funkcióját, és beállíthatod a stílusos színes világítást és egyéb funkciókat. A még szélesebb körű beállítási lehetőségekhez letöltheted okostelefonodra a Sony | Music Center alkalmazást.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

A Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői

Aktív hangszóró erőteljes hangzással

A MEGA BASS funkcióval tovább növelhető a hangszóró teljesítménye

25 órás akkumulátor-üzemidő és gyorstöltés

A Bluetooth hangszórót folyamatosan a hálózatra csatlakoztatva hagyhatod, és nem kell aggódnod az akkumulátor élettartama miatt

Stílusos színes party világítás

Mikrofon/gitár bemenetek

IPX4 fröccsenésálló kialakítás

Beépített fogantyúk a Bluetooth hangszóró jobb hordozásához

Támogatja az AAC, az LDAC és az SBC kodeket

Stabil Bluetooth 5.2 kapcsolat

Vezeték nélküli csatlakozás akár 100 kompatibilis Sony hangszóróhoz

Stereo Pair funkció egy nagy teljesítményű hangrendszer létrehozásához

A Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró előnyei

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

Elegendő energia több mint egy napnyi zenehallgatáshoz

A Sony hordozható hangszóró nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely akár 25 órás üzemidővel rendelkezik. Amennyiben hamarosan lemerül, csak csatlakoztasd a hálózathoz, és a gyorstöltési funkciónak köszönhetően folytathatod a lejátszást. A Sony SRS-XV500 mindössze 10 perc töltés után akár 2,5 órányi zenehallgatásra elegendő energiával rendelkezik. Ha okostelefonod tápellátása lemerül, közvetlenül a hangszóróhoz csatlakoztathatod, és hagyhatod, hogy feltöltse. A Sony Bluetooth hangszórót nyugodtan hagyhatod otthon a hálózatra csatlakoztatva anélkül, hogy félned kellene az akkumulátor túltöltésétől. Erről a Battery Care funkció gondoskodik.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

Könnyen hordozható és tartós hangszóró

A Sony Bluetooth hangszóró két praktikus fogantyúval van ellátva - egy a tetején és egy az alján. Ezáltal könnyedén hordozhatod akár a ház körül, vagy kiviheted magaddal a szabadba. Ebben az esetben értékelni fogod, hogy a Sony SRS-XV500 hangszóró az IPX4 minősítésnek köszönhetően fröccsenésálló. Ezért az eső vagy a medencéből fröccsenő víz sem árthat neki, amikor a szabadban bulizol.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

Stílusos fényhatások a megfelelő hangulatért

A zene nem minden, mert a megfelelő hangulatot a látvány is megteremti. Ezért a Sony Bluetooth hangszórója nagyszerű, többszínű világítással rendelkezik, amelyhez különböző fényhatásokat állíthatsz be. A világítás szinkronizálható a zenével. A Sony SRS-XV500 minden funkciója az érintőképernyőn keresztül vezérelhető, még sötétben is. További beállításokat és hangoptimalizálást a Sony | Music Center alkalmazásban végezhetsz.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

A Sony SRS-XV500 mikrofon- és gitárbemenettel rendelkezik

Fejleszd a tehetségedet, vagy fokozd a szórakozást, ha akár két mikrofont is csatlakoztatsz a Sony SRS-XV500 hangszóróhoz. Könnyedén rendezhetsz nagyszerű karaoke partit. A Bluetooth hangszóró olyan különleges karaokefunkciókkal is rendelkezik, mint a Key Control, amellyel a dal hangmagasságát az énekesek hangterjedelméhez igazíthatod. A Sony SRS-XV500 egyik bemenetéhez gitárt is csatlakoztathatsz, így a készülék erősítőként is működhet.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

Kibővített opciók a még erőteljesebb hangzásért

A Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró a Sony Music Center alkalmazás segítségével könnyedén párosítható vezeték nélkül akár 100 kompatibilis hangszóróval. Hozz létre szinkronizált hangzást és világítást az eseményekhez.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

A Sony SRS-XV500 támogatja a Stereo Pair funkciót

Ha nagy teljesítményű hangrendszert szeretnél létrehozni, a Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszórót vezeték nélkül párosíthatod egy hozzá illő modellel. Az egyik hangszóró bal csatornaként, a másik jobb csatornaként működik. Ez magával ragadó hangélményt és szélesebb hangteret eredményez.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, USB
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×

Audio átvitel

Bluetooth verzió 5.2
Támogatott kodekek AAC, LDAC, SBC

Karakterisztika

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon
Vezérlés Kijelző

Védelmi fokozat

Tápellátás

Tápellátás Akkumulátor/elemek

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 5 200 mAh
Lejátszási idő 25 óra

Soundbar méretek

Szélesség 26,9 cm
Mélység 29,4 cm
Magasság 56,4 cm

Tömeg

Teljes tömeg 11,2 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz, Party, Kültéri

Szín

Szín Fekete

Csomagolás

Hangszórók száma 1 db
Kód:  GS476f34b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SRSXV500B.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10