Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony SRS-XP700B - fekete

4,7 11 értékelés
200 590 Ft

Sony SRS-XP700B - fekete

Ehhez a modellhez ajánljuk

A Sony SRS-XP700B hangszóróval minőségi hangrendszert hozhatsz létre bárhol

A Sony most egy vadonatúj, hordozható Bluetooth hangszóróval jelentkezik - az SRS-XP700B-vel. Ez a készülék nagy kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, amely a Sony SRS-XP700B hangszóró számára akár 25 órányi zenehallgatáshoz elegendő energiát biztosít. A gyorstöltés funkciónak hála mindössze 10 perc töltéssel 3órányi lejátszáshoz elegendő energia áll rendelkezésre. A tetején lévő, praktikus fogantyúval könnyen mozgatható, bárhová is tartasz. Az IP66 védelem által garantált, fokozott tartósságnak hála a Sony SRS-XP700B hangszórót a medencéhez vagy a szabadba is magaddal viheted. Ellenáll a pornak és a víznek is. Ahangszóróhoz egyszerűen csatlakozhatsz Bluetooth kapcsolatot támogató, vezeték nélküli eszközt, de hagyományos kábelt is használhatsz. Ha kedvenc dalaid USB flash meghajtón tárolod, akkor se ess kétségbe! A hangszóróhoz pendrive-ot is csatlakoztathatsz. A hangszóró oldalain stílusos világítás is található, hogyminden eseményhez megfelelő hangulatot biztosíthass.

A Sony SRS-XP700B hangszóró legfontosabb jellemzői

A hangszóró IPX4 minősítésű, így még pár csepp esőnek is gond nélkül ellenáll

A Sony SRS-XP700B hangszóró akkumulátora nagy kapacitású, és akár 25 órányi üzemidőt is biztosít

A gyorstöltés mindössze 10 perc töltés után 3 órányi zenehallgatáshoz elegendő energiát nyújt

A hangszóró oldalán stílusos világítóelemek találhatók, amelyek nagyszerű hangulatot teremtenek

Az alkalmazásban nemcsak a hangszintet és a minőséget, hanem a szín- és fényhatásokat is beállíthatod

A Sony SRS-XP700B hangszóróhoz Bluetooth-on keresztül vagy klasszikus kábellel csatlakozhatsz

A szimmetrikus hangszóró-elrendezésnek köszönhetően a hangszóró álló vagy fekvő helyzetben is használható, és mindig ugyanolyan minőségben szólal meg

A kényelmes fogantyú könnyű hordozást tesz lehetővé

A Sony SRS-XP700B olyan bemenettel is rendelkezik, amelyhez mikrofon vagy gitár csatlakoztatható

Sony SRS-XP700B hangszóró


A Sony SRS-XP700B felpörgeti az akciót

A Sony SRS-XP700B hangszóró sikeresen kombinálja az elülső magas- és mélysugárzót, hogy páratlan hangzást biztosítson erőteljes, mély basszusokkal és tiszta énekhanggal. Képességeit nemcsak otthoni, meghitt zenehallgatáskor, hanem akár még egy kerti rendezvényen is értékelni fogod!

A Sony SRS-XP700B a praktikus fogantyúval könnyen hordozható

A Sony SRS-XP700B hangszóró tetején egy praktikus és erős fogantyút találsz, amelynek segítségével a hangszórót bárhová magaddal viheted.

A stílusos világítás megvilágítja a teret és nagyszerű hangulatot varázsol

A Sony SRS-XP700B hangszóró új és stílusos hangulatvilágítást kínál. A fényminták széles skálájából választhatsz. A Sony | Music Center alkalmazásban könnyen beállíthatod ezek színét és a mintázatát. A világítást nemcsak nagyobb eseményekhez, hanem a mindennapi zenehallgatáshoz is használhatod, hogy mindigideális hangulatot teremthess.

Csatlakoztass egy mikrofont a Sony SRS-XP700B Bluetooth hangszóróhoz, és énekelj teli torokból!

A Sony SRS-XP700B vezeték nélküli hangszóró egy mikrofon vagy gitár csatlakoztatására alkalmas bemenettel is rendelkezik. Ha mikrofont csatlakoztatsz hozzá, kiváló minőségű és szórakoztató karaokét élvezhetsz. Ha pedig egy gitárt, akkor a Sony SRS-XP700B erősítőként szolgál. A fokozott kényelem érdekébentöbbféle csatlakozási lehetőséget is igénybe vehetsz, így a Sony SRS-XP700B hangszóróhoz - vezeték nélküli Bluetooth-on keresztül vagy közvetlenül kábelen keresztül is csatlakoztathatod eszközeidet.

A Sony SRS-XP700B nagyszerűen szól állva és fekve is

A Sony SRS-XP700B hangszórót vízszintes vagy függőleges helyzetben is elhelyezheted, és a szimmetrikus hangszóróelrendezésnek köszönhetően ugyanolyan minőségű hangzást élvezhetsz.

X-Balanced hangszóróegység

A Sony SRS-XP700B nem kör alakú membránnal és nagyobb felülettel rendelkező X-Balanced hangszórókat használ. Ennek eredményeként a Sony SRS-XP700B vezeték nélküli hangszóró gazdagabb és tisztább hangzást biztosít.

Sony SRS-XP700B nagyobb hangszórókkal a jobb hangzás érdekében

A Sony SRS-XP700B membránfelülete növeli a hangnyomást, amely mélyebb, erőteljesebb basszust, tisztább énekhangot és összességében jobb audioélményt eredményez.

Bluetooth technológia

Az SBC, AAC, LDAC kodek támogatással rendelkező Bluetooth technológia segítségével a Sony SRS-XP700B vezeték nélkül csatlakozik az eszközödhöz.

A Sony SRS-XP700B támogatja a Party Connectet

Akár 100 kompatibilis hangszóró összekapcsolásával is szinkronizálhatod a zenét és a fényeket. Rendezz egy saját fesztivált!

A hangszóró USB-csatlakozót is kínál

Csatlakoztasd USB-memóriaeszközöd a Sony SRS-XP700B hangszóróhoz, és játszd le kedvenc zenéidet!

A Sony SRS-XP700B két USB töltőporttal rendelkezik

Sürgősen fel kell töltened az okostelefonod? Nyugodtan csatlakoztasd a Sony SRS-XP700B hangszóróhoz, és töltsd fel az akkumulátort!

Sony SRS-XP700B hangszóró


Élvezd a basszust a legteljesebb mértékben

Használd a MEGA BASS funkciót, hogy kiemeld a basszus hangzást kedvenc zeneszámaidban! Ha a Sony SRS-XP700B hangszóróval olyan zenét hallgatsz, amelynek intenzív a ritmusa, ez a funkció életre kelti a dalokat.

A Sony SRS-XP700B hangzása olyan, mintha élőben hallgatnád a zenét

A Sony SRS-XP700B vezeték nélküli hangszóróval aktiválhatod a LIVE SOUND üzemmódot, amely úgy állítja be a hangzást, hogy úgy érezd, mintha ott lennél a koncerten vagy a fesztiválon.

Használd ki az intelligens alkalmazások előnyeit!

A Sony | Music Center alkalmazással könnyedén módosíthatod a Sony SRS-XP700B Bluetooth hangszóró hangbeállításait, szabályozhatod a zenét vagy kiválaszthatod a fénymintákat. A Fiestable alkalmazás használatával számos szórakoztató funkciót élvezhetsz, például összeállíthatsz egy lejátszási listát a közelgő estipartira, karaokéhoz és még sok máshoz is.

A Sony SRS-XP700B-vel a bulinak sosincs vége

A Sony SRS-XP700B hangszóró akkumulátora egyetlen töltéssel akár 25 órán át is üzemelhet.

Gyorstöltés

Mindössze 10 perc töltés után a Sony SRS-XP700B 3 órányi zenehallgatásra elegendő energiát biztosít.

A Sony SRS-XP700B gondoskodik az akkumulátorról

A hangszóró akkumulátorkímélő funkciót alkalmaz, amely segít elkerülni az akkumulátor túltöltését. Ez biztosítja, hogy a Sony SRS-XP700B hangszóró akkumulátora hosszabb ideig maradjon kiváló állapotban.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×

Audio átvitel

Támogatott kodekek AAC, LDAC, SBC

Jellemzők és funkciók

Funkciók USB tápellátás

Védelmi fokozat

Akkumulátor

Lejátszási idő 25 óra

Soundbar méretek

Szélesség 31,3 cm
Mélység 36,7 cm
Magasság 69,3 cm

Tömeg

Teljes tömeg 16,9 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Party

Szín

Szín Fekete
Kód:  JW910b03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SRSXP700B.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15