Oldal frissítése

Sony SRS-XB41, kék

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony SRS-XB41, kék

Hordozható, vezeték nélküli hangszóró színes fényekkel

A hordozható Sony SRS-XB41 Bluetooth hangszóróval igazi partit tarthatsz a kertben, a parkban vagy a strandon. Az EXTRA BASS funkcióval és a tökéletesített élő hangzásmóddal, a nagy dinamikájú és kiváló surround effekttel csúcsminőségű hangvisszaadást biztosít. Ráadásul a stílusos világításnak köszönhetően, amelyet mobilalkalmazással könnyen beállíthatsz, a Sony hangszóróval igazi fesztiválhangulatot teremthetsz.


Stylové ostvětlení

Minden partit beragyog

A Sony SRS-XB31 hangszóró olyan színes, villogó fénycsíkokkal rendelkezik, amelyek teljesen szinkronizálódnak a ritmussal. Újdonság, hogy a stílusos fénycsíkok a hangszóró éleit keretezik, és tökéletes fényshow-ról gondoskodnak, amely főként éjszaka lenyűgöző.

Wireless Party Chain

Vedd fel a ritmust

A Wireless Party Chain funkció segítségével, Bluetooth technológiával akár 100 vezeték nélküli hangszórót is összekapcsolhatsz. Ennek jóvoltából szinkronizálhatod a zenét is, és a fényt is, így mindenki ugyanarra a ritmusra táncolhat. A fényhatásokat könnyen irányíthatod az intuitív Fiestable mobilalkalmazással.

Vododolná konstrukce

Vízzel és porral szemben ellenálló

A hangszóró kedvezőtlen éghajlati viszonyok között is készen áll a kültéri használatra. Az IP67 védettségi minősítésű készülék rendkívül vízálló, korrózióálló és porálló, így magaddal viheted az erdőbe, a strandra és a medencébe. Ezenkívül innovatív kialakításának köszönhetően ütésálló, és 1,2 méterig esésálló is.

Funkce LIVE SOUND

Egyedülálló surround hangzás

Egyszerűen nyomd meg a LIVE SOUND gombot, és egy teljesen új szinten hallgasd a zenét. Élénkítsd fel a partit az egyedülálló, térhatású hangélménnyel, és bárhol is vagy éppen, ott teremts tökéletes fesztiválhangulatot.

Kettős, 58 mm-es hangszóró

A csúcsminőségű, 58 mm-es kettős hangszóró erős hangzást nyújt, gazdag basszussal. Kúpos felépítésű és nagy kilengésű mica membránja minőségibb hangvisszaadást biztosít. A lejátszott zene még nagy térben is nagyon jól hallható, így zenei élményeidet egy nagyobb baráti társasággal is megoszthatod.


Akár 24 óra üzemidő

Az akkumulátor akár 24 órányi üzemidőt ígér, így az SRS-XB41 hangszóró biztosan hosszabb ideig kitart, mint te. A készülék oldalán található praktikus USB-port segítségével szükség esetén feltöltheted mobiltelefonod akkumulátorát. A lejátszás és a hangerő könnyen beállítható a hangszóró tetején található érintőpanelen.


Vezeték nélküli hallgatás

Vezeték nélküli zenehallgatás

A Bluetooth vezeték nélküli technológiával, amellyel telefonodat NFC-n keresztül csatlakoztathatod, könnyen streamelheted a zenét mobileszközödről. Egyszerűen tedd közelebb a telefonodat a hangszóróhoz, párosítsd és válaszd ki kedvenc számaid lejátszási listáját.

Funke Party Booster

Vigyél életet minden partiba

A Party Booster funkcióval különböző hanghatásokat hozhatsz létre, mint például a szkreccselés, pergődob, lábdob vagy kolomp. A hangerőt érintéssel vezérelheted - finom érintéssel halk hangzást érhetsz el, vagy erősebb koppintással felhangosíthatod.


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, NFC
USB 1 ×

Audio átvitel

Bluetooth verzió 4.2
Támogatott kodekek AAC, LDAC, SBC

Karakterisztika

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon
Vezérlés iOS, Android

Védelmi fokozat

Akkumulátor

Lejátszási idő 24 óra
Akkumulátor töltése MicroUSB

Soundbar méretek

Szélesség 29,1 cm
Mélység 10,4 cm
Magasság 10,5 cm

Tömeg

Teljes tömeg 1,5 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz
Kód:  GS476f43b
Termékszám:  SRSXB41L.EU8
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05