Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony MHC-V11

4,5 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MHC-V11

Egy stílusos hangszóró a bulikra

A Sony audiorendszer DJ funkciókat, DSEE technológiákat is kínál a tömörített fájlok és integrált fogantyúk minőségének javítására, amely utóbbi megkönnyíti az eszköz hordozását. További hangszórók csatlakoztathatók a rendszerhez Bluetooth-kompatibilis NFC használatával. A zenét CD, USB és FM tuner által is le lehet lejátszani. Szeretnéd a bulin szórakoztatni barátaidat? A karaoke mód és a két mikrofonbemenet segítségével szórakoztató órákat élhetsz át.

 

Lenyűgöző és erőteljes basszus
Olyan hatásokat is beállíthatsz, mint a visszhang vagy a csillapítás. A beállítások és az aktuális lejátszás információi egy éles LED kijelzőn jelennek meg. A Mega Bass funkcióval kiemelheted a basszust, melytől minden vibrálni fog a hangszóró körül.

DJ Effektek és Party Chain
Szeretnél megfelelő hátteret biztosítani a buli számára? A Party Chain segítségével a Sony MHC-V11 készülék könnyen csatlakoztatható más rendszerekhez. Emellett kísérletezhetsz a DJ-effektekkel is, hogy gazdagítsd a zenéd. A Karaoke funkció segítségével versenyezhettek a legjobban előadott dal címért.

 

Csatlakozás tele lehetőségekkel
A DSEE használata javítja a tömörített zenefájlok minőségét. Más eszközöket, például okostelefonokat, MP3-lejátszót, tabletet és két mikrofont is csatlakoztathatsz a hangszóróhoz audio csatlakozókkal és USB-vel. A kényelmes irányítás érdekében az audiorendszerhez távirányító is tartozik.

 

Párosítás okostelefonnal
A Sony MHC-V11 hangszórót egy okostelefonnal is irányíthatod a SongPal alkalmazás segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen szabályozd a hangbeállításokat, vagy akár a parti megfelelő pillanatában indítsd el a dalt, amit imádsz.

 

LEGFŐBB JELLEMZŐK
Visszaállítja a tömörített fájlok minőségét
FM rádió, Bluetooth / NFC, CD és USB lejátszás
Speciális DJ-effektusok
Mega Bass az erőteljes basszushoz
Kapcsolódás más rendszerekhez a Party Chain technológia segítségével

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus CD
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, NFC
USB 1 ×

Audio átvitel

Támogatott kodekek AAC, LDAC, SBC

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 470 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon
Rádió FM
Vezérlés Távirányító

Soundbar méretek

Szélesség 29 cm
Mélység 26,5 cm
Magasság 60 cm

Tömeg

Teljes tömeg 10 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Party
Kód:  GS580d4o
Termékszám:  MHCV11.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10