Oldal frissítése

Sony HT-ST5000

5 2 értékelés

Sony HT-ST5000

7.1.2 csatornás S-Force PRO Front Surround technológia

A virtuális térhatású hangzás a digitális jelfeldolgozást illetve a S-Force PRO Front Surround és a Wave-Front technológiákat ötvözi. Ennek eredményeként a Sony HT-ST5000 soundbar tökéletesen imitálja a természetes háromdimenziós mezőt - mindezt pedig egyetlen hangszóróval és egy mélynyomóval teszi.


Sony HT-ST5000 soundbar Dolby Atmos támogatással

Ez a technológia igazi áttörés, a 360°-os térhatású hangzás kifogástalanul valósághű változata. A Sony HT-ST5000 soundbar-ból úgy érkezik a hang, hogy az valóban körülvesz téged.

Sony HT-ST5000
Koaxiális hangszórók

A Sony HT-ST5000 soundbar mélynyomója és magas frekvenciás hangszórója összedolgoznak a készülék belsejében. Ennek a kollaborációnak az eredménye pedig a tökéletesen precíz hangzás minden frekvencia esetében.


Sony HT-ST5000 soundbar csatlakozás

A Sony HT-ST5000 soundbar folyamatosan bővíthető - három darab HDCP 2.2-vel kompatibilis HDMI bemenet, egy darab HDMI ARC kimenet, optikai SPDIF interfész, analóg AUX csatlakozó és standard USB port állnak a rendelkezésedre. A lehetőségek száma végtelen. Minden bizonnyal nagyra értékeled a több helyiségben történő hallgatás támogatását - ez a Multiroom.


Sony HT-ST5000

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

NFC

Az NFC technológiával mindösszesen arra van szükséged, hogy hozzáérinted a Sony HT-ST5000 soundbar-t a telefonodhoz és az máris csatlakozik hozzá.

Sony HT-ST5000

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Streamelés Bluetooth-on keresztül

Neked is megvannak a kedvenc zeneszámaid a telefonodon? Ez esetben csatlakoztathatod a Sony HT-ST5000 soundbar-t a telefonodhoz Bluetooth-on keresztül és hallgathatod róla a zenéket.

Sony HT-ST5000

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony HT-ST5000 rendelkezik Wi-Fi vevőegységgel

Csatlakoztasd a Sony HT-ST5000 soundbar-t az otthoni Wi-Fi hálózatra és élvezd a zenék streamelését például a Spotify platformról.

 Sony HT-ST5000
S-Master HX digitális erősítő

A Sony HT-ST5000 soundbar erősítője csökkenti a torzítást és gondoskodik a precíz teljesítményről még az alacsony frekvenciatartományban is.

 Sony HT-ST5000
Digital Sound Enhancement Engine HX

A Sony HT-ST5000 soundbar algoritmusa elemzi a zeneszámot és helyettesíti az elveszett hangjegyeket, így a hangjelek visszanyerik prémium minőségüket.

 Sony HT-ST5000
Clear Audio+

Automatikusan szabályozza a hang beállításait aszerint, hogy éppen mit nézel vagy mit hallgatsz.



Sony HT-ST5000 vezeték nélküli audio streameléshez

A Sony LDAC technológiájával prémium minőségű vezeték nélküli audio-t élvezhetsz a Sony HT-ST5000 soundbar-on a Bluetooth segítségével. Az LDAC használata egy eddigihez nem hasonlítható, teljesen újfajta élményt biztosít, hiszen háromszor több adatot továbbít. Élvezd a könnyű hozzáférést a beépített Chromecast és Spotify Connect-nek köszönhető széleskörű zenei palettához.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, NFC

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 800 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók ARC
Surround hangzás formátumok Dolby Atmos
Streaming szolgáltatások Spotify

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli

Soundbar méretek

Szélesség 118 cm
Mélység 14,5 cm
Magasság 8 cm

Mélynyomó mérete

Szélesség 24,8 cm
Mélység 42,6 cm
Magasság 40,3 cm

Tömeg

Teljes tömeg 22,3 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz

Bemenetek

HDMI 3 ×

Kimenetek

HDMI 1 ×
Kód:  GS401s5
Termékszám:  HTST5000.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05