Oldal frissítése

Sony HT-MT500

3,5 2 értékelés

Sony HT-MT500

Önnek is biztosan ismerős: munkáját elvégezte, a vacsora elkészült, odakint lassan besötétedik, Ön pedig szeretne kikapcsolódni valamelyik kedvenc filmjével. Csak az a fránya hang ne lenne olyan silány! De ne mérgelődjön! Hála a Sony HT-MT500-nak végképp maga mögött tudhatja az ilyen jellegű problémákat. Kompakt, 2.1 csatornás rendszerével valódi privát mini mozivá varázsolhatja nappaliját. Élvezze a lenyűgöző térhangzás, az ideálisan beállított basszusok, illetve az egyszerű vezérlés nyújtotta élményt, s mindezt igen praktikus és elegáns csomagolásban. A Sony HT-MT500 design-jának és kompakt méretének köszönhetően bármelyik szobába remekül illeszkedik.

Legfőbb jellemzők

  • S-Force Pro Surround technológia a tökéletes virtuális térhangzás érdekében
  • Magas felbontású Hi-Res Audio vezeték nélküli zene átvitel 
  • Integrált Wifi, Bluetooth, NFC  zene streamelés okostelefonról, tabletről vagy notebookról 
  • Vezeték nélküli mélynyomó rugalmas konfigurációval
  • Könnyű hozzáférés a széles körű zenekínálathoz a Chromecast nuilt-in Spotify Connect funkcióval
  • Sony DSEE HX software a zene minőségének javításához MP3 vagy AAC fájlok lejátszásánál
  • Távvezérlő

Édes zene az Ön füleinek

A Sony HT-MT500 által otthona kényelméből kóstolhat bele a tökéletes hangzás élményébe. Az S-Force PRO Front Surround technológia, illetve az optimális basszusok a mélynyomóból együttesen tökéletes háromdimenziós hangmezőt hoznak létre, amely nappaliját olyan virtuális térhangzással tölti ki, akár a moziban. Az LDAC technológiának köszönhetően nem kell a minőség csökkenése miatt aggódnia a Bluetooth streamelésnél, amíg a DSEE HX software megbirkózik a tömörített zene fájlokkal. 

Kicsi, de ügyes

Az elegáns design-nak, illetve praktikus kialakításnak köszönhetően a vékony, kétsávos mélynyomó ideális berendezés minden nappaliba. Felállítva a bútor mellé illeszthető, vagy fektetve a kanapé alá helyezhető. Függőlegesen elhelyezve Sofa-üzemmódban működik, amely optimalizálja a basszus-frekvenciákat, illetve kiküszöböli a hangveszteséget.

Az egész zenevilág a házában

A Chromecast built-in funkcióval több mint 100 zenei applikációból streamelhet zenét, rádiót és podcasteket okostelefonjáról, táblagépéről, laptopjáról. A lejátszást nem zavarja játék játszása vagy bejövő telefonhívás sem. A zene tovább fog szólni még akkor is, ha a telefonnal átmegy egy másik helyiségbe is. Mi több a közvetlen kapcsolatnak köszönhetően nem fogja terhelni az okostelefonja akkumulátorát sem. 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus HDMI
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom

Jellemzők és funkciók

Funkciók ARC
Vezérlés Távirányító

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli

Kimenetek

HDMI 1 ×
Kód:  GS473m5
Termékszám:  HTMT500.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05