Oldal frissítése

Sony GTK-XB90B

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony GTK-XB90B

Merülj el kedvenc zeneszámaid ritmusában a fekete színű Sony GTK-XB90B hangszóróval! Éld át a legjobb fesztiválhangulatot, bárhol is vagy! Praktikus fogantyújának köszönhetően a hangszóró hordozása rendkívül egyszerű, a beépített, újratölthető akkumulátorával pedig akár 14 órás, szünet nélküli zenelejátszásra is alkalmas. Az EXTRA BASS funkció feljavítja a zeneszámok alsó frekvenciáit, ezáltal erőteljesebb basszus hangzást biztosít, így biztos lehetsz benne, hogy mindenki azonnal táncra perdül. A fényes stroboszkópfények megvilágítják a táncparkettet, a fehér LED-ek a zenére mozognak, a hangszóró peremén található színes fénycsík pedig valódi klubhangulatot áraszt. Hívd át a barátaidat és rendezzetek egy végeláthatatlan, fergeteges bulit a Sony prémium kategóriájú hangszórójával!

Miért válaszd a  Sony GTK-XB90B hangszórót:

  • Az exkluzív Sony hangszórónak köszönhetően az este sztárjává válhatsz
  • Erőteljes és pontos hangzásteljesítmény, amely kétségtelenül lenyűgöz mindenkit
  • A Sony hangszóró LED világítással teszi hangulatosabbá a bulit
  • Állítsd a hangszóró színeit kedved szerint a Fiestable alkalmazással, és válogass a kedvenc számaid közül a Music Center-en keresztül
  • A kényelmes fogantyúval a készüléket könnyű buliról bulira szállítani
  • Akár 10 kompatibilis hangsugárzót is összecsatlakoztathatsz

 

Válj a bulik mesterévé!

Urald a bulit kedved szerint a Sony Music Center és Fiestable alkalmazásaival! Válassz a zeneszámok között, módosítsd a hangbeállításokat és hozd létre a saját lejátszási listáidat! Ezeket az opciókat a Music Center alkalmazás teszi lehetővé. A másik kiemelkedő applikáció a Fiestable, amellyel módosíthatod a fényeket és a hangszínt, illetve bekapcsolhatod a DJ-vezérlést. Válj profivá egyetlen csuklómozdulattal az intuitív mozgásérzékelőnek köszönhetően! Ha van elég bátorságod, akkor a mikrofon csatlakoztatásával akár énekesként is felléphetsz.

Sony GTK-XB90B csakis vezeték nélkül

Felejtsd el a kábelek bosszantó összegubancolódását, vagy a konnektor utáni unalmas keresgélést! A Sony hangszórója teljes mértékben vezeték nélküli NFC, vagy Bluetooth technológiával működik. Csak párosítsd össze a telefonoddal, és máris élvezheted a kedvenc számaidat! A hangerő fokozása, vagy a látványosabb hangulat megteremtése érdekében a Wireless Party Chain funkciónak köszönhetően akár 10 hangsugárzót is csatlakoztathatsz, mindezt Bluetooth-on keresztül.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus AUX, RCA - Cinch
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×

Audio átvitel

Támogatott kodekek AAC, LDAC

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 16 mAh

Soundbar méretek

Szélesség 33,6 cm
Mélység 33,5 cm
Magasság 67 cm

Tömeg

Teljes tömeg 14 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Party
Kód:  JW110j8
Termékszám:  GTKXB90B.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10