Oldal frissítése

Sony Alpha A7 III + FE 28-60mm f/4-5.6

4,9 28 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
785 890 Ft

Sony Alpha A7 III + FE 28-60mm f/4-5.6

Ehhez a modellhez ajánlott

SONY ALPHA A7 III DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP

Erő, pontosság és rugalmasság a precíz felvételekhez

A népszerű Sony Alpha A7 III digitális tükör nélküli fényképezőgépek harmadik generációja számos olyan fejlesztést hoz, amelyek a fényképek minőségét egy lépéssel közelebb hozzák a klasszikus tükörreflexes fényképezőgépekhez. A készülék váza kiváló minőségű és tartós magnéziumötvözetből készült, amely garantálja az alacsony súlyt, és a precíz tömítésnek köszönhetően a por és a nedvesség elleni védelmet is. A Sony A7 tükör nélküli fényképezőgép kiemelkedő funkciói közé tartozik a dönthető érintőképernyő, az 5 tengelyes képstabilizátor, a magas akkumulátor-üzemidő és a vezeték nélküli képátvitel támogatása Wi-Fi-n és Bluetooth-on keresztül.  

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Objektív a csomagban

Kompakt lencse a csomagban

A fényképezőgépen kívül a készlet tartalmaz egy 28-60 mm-es gyújtótávolságú, Full Frame Sony FE objektívet, amely ideális a mindennapi fotózáshoz, utazáshoz és vlogoláshoz. Az objektív lineáris motorral ellátott autofókusz rendszerrel rendelkezik, amely nagyon csendes. A 7 lamellás napellenzővel természetes és szimmetrikus bokeh-hatást biztosít. A SONY FE 28-60mm f/4-5.6 objektív 167 grammot nyom.

Sony Alpha A7 tükör nélküli fényképezőgép jellemzői

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Pengeéles képek készítése a Sony A7 III fényképezőgéppel

A Sony A7 III fényképezőgép központi eleme az új Sony Exmor R Full Frame érzékelő 24 Mpx-lel. Az érzékelő integrált öttengelyes stabilizátorral rendelkezik, amelynek hatékonysága akár 5EV-ig terjed, és új BSI kialakítással rendelkezik, amely növeli a fénygyűjtés hatékonyságát. Ez biztosítja, hogy mindig éles és tiszta képeket készíthess bármilyen helyzetben, állvány használata nélkül.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Erőteljes Bionz X processzor a Sony A7-ben

A képfeldolgozást a következő generációs BIONZ X csúcskategóriás képfeldolgozó processzor végzi, amely akár 2x erősebb, mint az előző modell, ez pedig a fókuszálási sebességben és a sorozatfelvételben is megmutatkozik, ugyanis eléri a percenkénti 10 kép frekvenciát. A Sony A7 III fényképezőgép puffermemóriája 163 kiváló minőségű JPG-fotó vagy 89 tömörítetlen RAW-fotó tárolására alkalmas.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

4D Focus precíziós fókusszal

A Sony Alpha A7 tükör nélküli fényképezőgép gyors hibrid AF rendszere rekordszámú, 693 fázisérzékelős és 425 kontrasztérzékelős fókuszponttal rendelkezik, amelyek a jelenet 93%-át lefedik. Ez biztosítja a gyorsan mozgó tárgyak nagy precizitású követését és a pontos arcfelismerést. Ráadásul az érintésvezérléssel egy ujjmozdulattal fókuszálhatsz a témára.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Szemfókuszáló funkció

A Sony A7 III digitális fényképezőgép kiválóan képes a szemkörnyékre fókuszálni, még nagyon nehéz körülmények között és nagy távolságból is. A professzionális fotósok (és nem csak ők) úgy tartják, hogy ez napjaink legfejlettebb fényképezőgépe ebben a tekintetben - a továbbfejlesztett Eye AF rendszer még akkor is fókuszban tartja a szemet, ha az arc részben eltakarva van, vagy ha a téma szeme lefelé néz, és akkor is, ha ellenfényben áll. Ezenkívül képes a lencséhez közelebbi szemre újrafókuszálni, ha a téma pozíciója megváltozik.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Alpha A7 III dönthető 3"-es kijelzővel rendelkezik

A Sony Alpha A7 fényképezőgép hátlapját egy 3"-es érintőképernyős LCD monitor uralja, amelynek felbontása 921 600 px. A dönthető kijelző kialakításával eredeti kompozíciókat hozhatsz létre, és egyedi képeket készíthetsz különböző perspektívákból. Egy EVF kereső is rendelkezésre áll OLED kijelzővel és 2,36 Mpx-es felbontással, amely a jelenet 100%-át lefedi.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Csodálatos 4K videók a Sony A7 fényképezőgéppel

A Sony A7 III digitális fényképezőgép csúcspontja a 4K videofelvétel 30 képkocka/másodperc sebességgel, 5 tengelyes stabilizátorral, valamint hatékony moiré-hatással és szaggatott élcsökkentéssel. A 120 Mbps adatátviteli sebességgellenyűgöző képminőségű videofelvételeket készíthetsz. Az alacsonyabb Full HD felbontás akár 120 képkocka/másodperc sebességgel is képes rögzíteni, így lélegzetelállító lassított videókat alkothatsz.

A Sony A7 digitális fényképezőgép további funkciói

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Felvételkészítés teljes csendben

A Sony Alpha A7 III digitális tükör nélküli fényképezőgéppel akár másodpercenként 10 sorozatfelvétel is készíthető maximális csendben.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hű színvisszaadás

A színvisszaadás is javult, így a Sony Alpha A7 III fényképezőgéppel rögzített témák természetes színeket kapnak.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nagy akkumulátor-élettartam

Egy másik kiváló újdonság a Sony nagy kapacitású NP-FZ100 Li-ion akkumulátorának használata, amelynek hála az LCD monitor használatával akár 710 fényképet, a keresővel pedig 610 fényképet készíthetsz, videofelvételek rögzítésekor pedig akár 125 percnyi felvételhez is elegendő energiát biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Vezeték nélküli képátvitel

A gyors képátvitelhez a Sony A7 III fényképezőgép Wi-Fi, NFC és Bluetooth 4.1 LE vezeték nélküli interfészeket kínál, csökkentett energiafelhasználással. Az egyérintéses megosztás a fényképeket és videókat a mobilkészülékedre helyezi. Csak telepítsd a PlayMemories mobilalkalmazást, és egyszerűen nagyítással csatlakoztasd telefonodat a fényképezőgéphez.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Két memóriakártya-foglalat

A Sony A7 III digitális fényképezőgép két memóriakártya-foglalatával, amelyek közül az egyik UHS-II kompatibilis a gyors adatrögzítéshez, mindkét kártyára biztonságos biztonsági mentést készíthetsz a képekről, vagy külön-külön rögzítheted a fényképeket és a videókat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Modern csatlakoztathatóság

A Sony Alpha A7 III fényképezőgép a legkorszerűbb USB 3.1 Gen 1 csatlakozóval van felszerelve, amely nagy sebességű adatátvitelt és nagyméretű képfájlok egyszerű kezelését teszi lehetővé az utólagos feldolgozáshoz egy képszerkesztőben vagy szerkesztőprogramban.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Tükör nélküli
Tulajdonságok Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs, Strapabíró, Videóra alkalmas
Képstabilizálás Az érzékelőn (IBIS)
Bajonett Sony FE

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete Full Frame
Oldalarány 4:3
Min. záridő 1/8 000 s
Maximum ISO 51 200
Sorozatfelvétel maximális sebessége 10 fps

Videó

Maximális videófelbontás 4K
Videó felbontása UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Speciális funkciók Log, HLG, Zebra élőkép
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Optikai stabilizátor Nem
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 28 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 60 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/4
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/5,6
Bajonett Sony E

Kereső

Kereső típusa Elektronikus (EVF)
Kereső felbontása 2,36 Mpx
Maximális EVF nagyítás 0,78 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős, Live View
Kijelző felbontása 0,92 Mpx

Méret & súly

Szélesség 12,69 cm
Magasság 9,56 cm
Mélység 7,37 cm
Tömeg 650 g

Memória és mentés

SD kártya max. méret 256 GB
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC, Memory Stick Micro

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Sony NP-FZ100
Tápellátás típusa Akkumulátor

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Audio/Video micro HDMI

Csomag tartalma

Csomag tartalma Objektív
Objektívek száma 1
Kód:  OS160aBN3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  Bundle
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10