Oldal frissítése

Sony Alpha A6600 váz

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -10 %
466 290 Ft 522 190 Ft

Sony Alpha A6600 váz

Tetszeni fog

Sony Alpha A6600

Teljes értékű tükör nélküli fényképezőgép a kreativitásodért

A megbízható és sokoldalú digitális tükör nélküli fényképezőgép, a Sony A6600 rengeteg funkciót kínál, hogy szinte minden felvételkészítési helyzethez mindent megadjon, amelyre szükséged van. A kamera gyors autofókusz rendszerrel, 5 tengelyes optikai képstabilizátorral, lenyűgöző képminőséggel és professzionális 4K HDR (HLG) videofelvétellel rendelkezik. A képek egyszerű megosztásához és archiválásához Wi-Fi és NFC segítségével fejlett vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Kivételes fotóminőség

A Sony A6600 24,2 Mpx-es APS-C CMOS Exmor érzékelővel rendelkezik, amelyet a rendkívül hatékony fényérzékelésre, széles érzékenységi tartományra és alacsony zajszintre optimalizáltak. A képfeldolgozásról a csúcskategóriás BIONZ X processzor gondoskodik, amely lenyűgöző tisztaságot és kiváló textúra-visszaadást biztosít.

Alacsony zajszint nagy ISO-érzékenység esetén

Élvezd a kiemelkedően alacsony zajszintű képteljesítményt, és készíts kiváló minőségű, éles képeket még gyenge fényviszonyok között is. A Sony A6600 tükör nélküli fényképezőgép kiváló eredményeket nyújt az ISO 100-32 000 érzékenységi tartományban, amely akár ISO 50-102400 értékig bővíthető.

Továbbfejlesztett színvisszaadás

A fényképezőgép a professzionális full-frame modellekből származó fejlett algoritmusokat használ az élethű színvisszaadás és az emberi bőr tónusainak jobb megjelenítése érdekében. Élvezd az élénk színeket a Sony A6600 tükör nélküli fényképezőgéppel nemkívánatos tónuseltolódások és szaggatott élek nélkül, és adj valósághű megjelenést a fotóidnak.

Megbízható autofókusz

A képfelület 84%-át lefedő széles autofókusz-területnek és a fázisérzékeléssel és kontrasztérzékeléssel ellátott innovatív hibrid autofókusz-rendszernek köszönhetően precíz és ultragyors fókuszálást érhetsz el. A téma 0,02-re fókuszál, még akkor is, ha követéssel mozog.

Gyors sorozatfelvétel

Emeld akciófelvételeid színvonalát a következő szintre. A Sony A6600 képes sorozatfelvételeket készíteni másodpercenként 11 képkocka sebességgel, minimális megjelenítési késleltetéssel, vagy másodpercenként 8 képkockasebességgel valós idejű előnézetben. Akár 116 kép készíthető sorozatban JPG formátumban (standard).

Automatikus szemfókusz

A valós idejű szemérzékelés és -követés tökéletes fókuszt biztosít még akkor is, ha a portré készítése közben a téma mozog. A fejlett fókuszálási rendszernek köszönhetően a téma arca részben eltakarható az ellenfényben, vagy lefelé mutathat.

Intelligens tárgykövetés

A kamera fejlett mesterséges intelligenciát használ, hogy mozgás közben is tökéletesen a témára fókuszáljon. Speciális intelligens algoritmusok valós időben dolgozzák fel a szín-, textúra- és távolságinformációkat, valamint követik a téma szemét és arcát.

5 tengelyes optikai képstabilizátor

A precíziós giroszkópos érzékelő 5 különböző tengely mentén érzékeli és kompenzálja a kamera rázkódását, beleértve a szög- (dőlés- és görbületkompenzáció), vízszintes, függőleges és forgási tengelyeket. Ennek a rendszernek köszönhetően akár 5 lépcsős zársebesség is elérhető, így még állvány nélküli felvételek készítésekor is lenyűgözően éles képeket készíthetsz.

Csendes sorozatfelvétel

A természetfotózáshoz értékelni fogod a csendes, zárhang nélküli fényképezési funkciót, amely akár 8 kép/mp sebességű sorozatfelvételt is lehetővé tesz, még AF-C módban is. Az állatokról készült képek professzionális teljesítményt nyújtanak az automatikus szemfókusznak vagy a valós idejű témakövetésnek köszönhetően.

Kényelmes videofelvétel

Kiváló minőségű videók rögzítése részletes 4K felbontásban. A felhajtható kijelző megkönnyíti a kompozíció kiválasztását vagy a szokatlan szögekből történő fényképezést. A hangrögzítéshez külső mikrofon és fejhallgató csatlakozók állnak rendelkezésre. A továbbfejlesztett markolat hosszú órákon át kényelmes felvételt biztosít.

A Sony A6600 4K felbontású, zökkenőmentes videót rögzít

S-Log profilok támogatása

Az S-Log3 és S-Log2 profilok gammagörbéi széles dinamikatartományt tartalmaznak, hogy minimalizálják a csúcsfények kifehéredését és a sötét feketedését, és szélesebb tartományt érjenek el a színátmenethez az utómunka során.

Lassított és gyorsított felvétel

A Sony A6600 kamerával lassított (akár 5x) vagy gyorsított (akár 60x) videókat készíthetsz, vagy Full HD felbontásban rögzíthetsz másodpercenként 120 képkocka sebességgela kiváló minőségű lassított felvételek érdekében.

Külső érintésvezérlés

A rögzítés megkönnyítése érdekébenérintéses műveleteket használhatsz, például fókuszálhatsz vagy követheted a tárgyat a kijelző megérintésével, amelyek akkor is elérhetők, ha külső monitort csatlakoztatsz a Sony A6600 fényképezőgéphez.

Nagy kapacitású akkumulátor

Az NP-FZ100 nagy kapacitású akkumulátorával akár 720 képet is készíthetsz az EVF használatával (810 képet az LCD kijelző bekapcsolásával), amelyet nagyra értékelhetsz, ha terepen fényképezel.

Robusztus konstrukció

A Sony A6600 fényképezőgép háza tartós magnéziumötvözetből készült, és a minőségi tömítésnek köszönhetően por- és nedvességálló. Robusztus kialakítása ellenére a készülék megőrzi kompakt méreteit és könnyű súlyát.

Állítható funkciók

A készülék 11 funkciógombot tartalmaz, köztük egy vezérlőtárcsát, amelyekhez a beállításoknál 91 különböző funkciót lehet hozzárendelni. A menü 30 különböző elemhez biztosít gyors hozzáférést, egyéni testreszabási lehetőséggel.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Tükör nélküli
Tulajdonságok Vakupapucs, Videóra alkalmas
Képstabilizálás Az érzékelőn (IBIS)
Bajonett Sony E

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete APS-C
Oldalarány 3:2
Min. záridő 1/4 000 s
Maximum ISO 32 000
Sorozatfelvétel maximális sebessége 11 fps

Videó

Maximális videófelbontás 4K
Videó felbontása UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Speciális funkciók Log, HLG, Zebra élőkép

Objektív

Objektív típusa Objektív nélkül
Bajonett Sony E
Objektív Objektív nélkül

Objektív 2

Objektív 2. objektív nélkül

Kereső

Kereső típusa Elektronikus (EVF)
Kereső felbontása 2,36 Mpx
Maximális EVF nagyítás 0,7 ×

Kijelző

Kijelző mérete 3 " (7,62 cm)
Kijelző funkciók Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős
Kijelző felbontása 0,92 Mpx

Méret & súly

Szélesség 12 cm
Magasság 6,7 cm
Mélység 6,93 cm
Tömeg 503 g

Memória és mentés

Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Sony NP-FZ100
Tápellátás típusa Akkumulátor

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Audio/Video micro HDMI, Külső mikrofon, Jack 3,5 mm

Csomag tartalma

Speciális felszerelés Speciális felszerelés nélkül
Objektívek száma 0
Kód:  OS073b1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  ILCE6600B.CEC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05