Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sonoff

Sonoff

Sonoff – intelligens otthon egyszerűen és könnyedén

A fiatal Sonoff céget 2015-ben alapították azzal a céllal, hogy az intelligens elektronikus kiegészítőik segítségével megváltoztassák az emberek életét. Ezért nagy ambíciókkal, szorgalmasan terveznek, tesztelnek és csak a leginnovatívabb, legegyszerűbb de mégis megfizethető termékeket hozzák létre minden otthon számára. A Sonoff vállalat vezető termékei közé tartoznak az intelligens kapcsolók, konnektorok, izzók, valamint a biztonsági berendezések. A Sonoff összes tartozéka egyszerűen vezérelhető az Android és iOS operációs rendszerekre készült, többfunkciós eWeLink alkalmazás segítségével, és a legtöbb termék esetében szintén nem hiányozhat a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel való kompatibilitás sem.

Sonoff konnektor

A Sonoff vezérlőegységeknek köszönhetően irányítás alatt tarthatod az otthonodat

A Sonoff intelligens konnektorokat mindenki imádni fogja az otthonában – csak párosítsd őket az otthoni WiFi hálózattal, és így mindig kézben tarthatod az összes csatlakoztatott készülékedet. Ugyanez vonatkozik az intelligens kapcsolókra is, amelyek IFTTT-kompatibilitással és háttérvilágítással ellátott érintőgombbal is büszkélkedhetnek a könnyű, éjszakai vezérlés érdekében. A Sonoff intelligens kapcsolók számos funkciót képesek kezelni az ajtónyitástól egészen az időzítők beállításáig. Az Edge, Pulse és Following üzemmódokkal valóban számos testreszabási lehetőséget kapsz az intelligens otthonodhoz.

Sonoff világítás: tökéletes hangulat minden helyzethez

A Sonoff intelligens világítás mindenkinek tetszeni fog, aki mindig éppen a hangulatának megfelelően szereti beállítani a világítást. Az intelligens izzónál beállíthatod a fényerőt, a színt és még a hőmérsékletet is, hogy ennek köszönhetően gyönyörűen meg legyen világítva az egész helyiség. Kiegészítő fényként választhatod a rugalmas Sonoff LED-szalagot is, amely ráadásul még zenére is reagál. Csak ragaszd fel. Ezenkívül a világítás beállítása során elmentheted szintén a saját beállításaidat a helyiség összes további forrásához, beleértve az időrend szerinti automatikus vezérlést is.

Sonoff izzók
Sonoff kamera

A Sonoff biztonsági rendszerével a tolvajoknak ezúttal már esélyük sem lesz

A Sonoff kamerák, érzékelők és detektorok gondoskodnak otthonod biztonságáról. A kamera 360°-ban rögzíti az egész környezetet, méghozzá FullHD minőségben, éjszakai üzemmód támogatással. A mozgásérzékelő akár 8 méteres távolságból is jelzi a szokatlan mozgást, és még a világítást is felkapcsolja, ha belép valaki a helyiségbe. A Sonoff termosztát nemcsak a hőmérsékletet, hanem a páratartalmat is folyamatosan méri – így például automatikus szellőzést vagy fűtést is be lehet állítani, aminek köszönhetően mindig kellemes légkört biztosíthatsz.

Paraméterek módosítása
126 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05