Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

Sonoff S20

5 190 Ft
4 090 Ft áfa nélkül

Sonoff S20

Az első lépés az intelligens otthonnak

A Sonoff S20 okos Wi-Fi konnektor lehetővé teszi, hogy bármely készüléket mobilalkalmazással vezérelhessen, szinte bárhonnan a világon. Az alkalmazásban megnézheti, hogy egy adott konnektor be van-e kapcsolva, így mindig tökéletes áttekintést kap az otthonában működő készülékekről. Ez növeli a biztonságot is, különösen annak köszönhetően, hogy egyszerűen kikapcsolhatja a készüléket egyetlen paranccsal.


A karcsú Sonoff S20 konnektor legfontosabb jellemzői

  • Elektromos készülékek távvezérelt be- és kikapcsolása
  • EWeLink mobilalkalmazás (Android, iOS)
  • A fiókot a világ bármely pontjáról a Cloud Servicesegítségével felügyelheti
  • Nagyon könnyen telepíthető
  • Időzítés funkciók
  • Állapotlekérdezés funkció
  • Hangvezérlés az Amazon Echo és a Google Asszisztens támogatásával

Időzítés

A Sonoff S20-os konnektor bekapcsolása  beállítható az időzítővel, ami ideális például a fűtéshez, amit így be lehet kapcsolni a munkából való hazatérés előtt, vagy a rendszeres kerti öntözést. Azáltal, hogy több konnektort csatlakoztatunk ugyanarra a csoportra, úgynevezett okos forgatókönyvek hozhatók létre, például egyetlen kattintással kikapcsolhatja az összes készüléket, amikor elmegy otthonról, vagy bekapcsolja a lámpákat az ajtó kinyitásakor.


Intuitív működés

A Sonoff S20 konnektor használata nagyon egyszerű. Az EWeLink mobilalkalmazás maga keresi meg az eszközt, és az intuitív varázslóval beállítja. A konnektor csatlakoztatható más Sonoff okos eszközökhöz, mint például a hőmérséklet és a páratartalom érzékelők. Például, kapcsolaja be a fűtést, ha az érzékelő által mért hőmérséklet a megadott érték alá csökken.


Ossza meg az intelligens otthont a családjával

Megoszthatja a készülék vezérlését a teljes családjával. A mobilalkalmazás segítségével egyszerűen hozzáadhatja az egyes családtagokat a fiókban való engedélyezéssel. A hozzáadott tagok ezután vezérelhetik a csatlakoztatott eszközöket mobiltelefonjuko vagy tabletjükön keresztül.


4,2
48 felhasználó értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Kimenetek száma

Kimenetek száma 1

Szín

Szín Fehér

Kapcsolódás

Támogatott OS Android , iOS
Kompatibilitás Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Áramkör

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi

Tulajdonságok

Csatlakozóaljzatok száma 1 db
Kód:  SNFa010
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  S20(E)
WEB15