Oldal frissítése

SONOFF NFC Tag

2,6 6 értékelés
2 390 Ft

SONOFF NFC Tag

SONOFF NFC Tag

Vezéreld otthonod intelligens jeleneteit két SONOFF NFC tag segítségével! A csomag két külön-külön használható tag-et tartalmaz. Az integrált NTAG215 chip 540 bájt kapacitással több mint 10000 alkalommal olvasható és írható. A SONOFF NFC tag átmérője 18 mm, és egyszerűen felragasztható egy műanyag kártyára, falra, asztalra vagy bármilyen tárgyra (beleértve a fémeket is). Csak csatlakoztasd mobiltelefonodat, és a mentett jelenetek automatikusan lefutnak.

SONOFF NFC tag
SONOFF NFC tag

Az okosotthon egyszerű vezérlése

Egyszerűen ragaszd a SONOFF NFC tag-et a bejárati ajtóra, és amikor távozol, aktiválhatod a beállított jelenetet - pl. lekapcsolja az összes lámpát a házban, és elindítja a CCTV rendszert. Állíts be mindent kényelmesen az eWeLink alkalmazásban.

SONOFF NFC tag

NFC jelenet megosztása a háztartás többi tagjával

Nem csak te lehetsz az egyetlen, aki a SONOFF NFC tag-et használja. Oszd meg a jelenetbeállításaidat más családtagokkal a Share Home funkcióval, hogy ők is használhassák azokat.

SONOFF NFC tag

A SONOFF NFC tag legfontosabb jellemzői

  • Két 18 mm átmérőjű matrica
  • Intelligens jelenetek egyszerű elindítása
  • Beépített NTAG215 chip 540 bájt kapacitással
  • Akár 10000× olvasás/írás
  • Fémfelületeken is használható

Slider hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Slider hozzáadása
Kód:  SNFa092
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NFC-Tag

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20