Oldal frissítése

Sonoff Basic

4,7 24 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sonoff Basic

Az első lépés az intelligens otthonhoz

Az okos Sonoff Basic Wi-Fi kapcsoló segítségével kényelmesen vezérelhetsz különböző eszközöket egy mobilalkalmazáson keresztül. A Wi-Fi modul 230V-os hálózatból táplálkozik, és  különböző eszközökhöz telepíthető. A készülék az Amazon Web Services (AWS) felhő szolgáltatását használja a biztonságos internetkapcsolathoz, lehetővé téve a kapcsoló vezérlését az eWeLink mobilalkalmazás segítségével a világ bármely pontjáról. 


A Sonoff Basic Smart Switch legfontosabb jellemzői

  • Elektromos készülékek távvezérelt be- és kikapcsolása
  • EWeLink mobilalkalmazás (Android, iOS)
  • A kapcsoló a világ bármely pontjáról vezérelhető a Cloud Service-szel
  • Egyszerű telepítés
  • Időütemezési funkciók
  • Visszaszámláló funkció
  • Hangvezérlés az Amazon Echo és a Google Asszisztens támogatásával

Időtervezés

A Sonoff Basic kapcsoló ki és bekapcsolását időzítővel szabályozhatod, ami ideális ha például szeretnéd bekapcsolni a fűtést mielőtt hazatérsz a munkából, vagy a rendszeres kerti öntözést. Ha több kapcsolót csatlakoztatsz egymás után, létrehozhatsz egy forgatókönyvet az összes készülék működtetéséhez. Egy gombnyomással lekapcsolhatod az össze készüléket, vagy felkapcsolhatsz egyszerre több lámpát hazaérkezéskor.


Intuitív működés

A modul közvetlenül a 230V-os tápfeszültséghez van csatlakoztatva, amely egyben energiával is ellátja. Az EWeLink mobilalkalmazás csatlakozás után magától megkeresi az eszközt, és intuitív varázslóval beállítja. A kapcsoló csatlakoztatható más Sonoff okos eszközökhöz, például hőmérséklet és  páratartalom érzékelőkhöz. Beállíthatod például, hogy a fűtés bekapcsol, ha a hőmérséklet egy bizonyos érték alá csökken.


Oszd meg az intelligens otthont a családjával

A készülék vezérlését a családoddal is megoszthatod. A mobilalkalmazás segítségével egyszerűen hozzáadhatod a háztartás egyes tagjait egy adott modulhoz. A hozzáadott tagok ezután mobiltelefonon vagy tableten keresztül vezérelhetik a csatlakoztatott eszközöket.


Paraméterek

Méret

Szélesség 88 mm
Magasság 38 mm
Mélység 23 mm

Tömeg

Tömeg 51 g

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Cseh

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home
Kód:  SNFa001
Termékszám:  BASIC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05