Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

Sonoff 4ch pro R2

9 590 Ft
7 550 Ft áfa nélkül

Sonoff 4ch pro R2

Első lépés az okos otthon felé

Az intelligens négycsatornás, Wi-Fi-s Sonoff 4CH PRO lehetővé teszi, hogy akár 4 készüléket is irányítani tudj egyszerre, vagy külön-külön mobilalkalmazás segítségével. A modul tápellátása 230V-os hálózatról történik, és különböző eszközbe építhető közvetlenül. A készülék az Amazon Web Services (AWS) felhő környezetét használja a biztonságos internetkapcsolat érdekében, lehetővé téve a kapcsoló vezérlését az eWeLink mobilalkalmazás segítségével a világ bármely pontjáról. 


Az intelligens Sonoff 4CH PRO switch legfontosabb jellemzői

  • Négy áramkör egymástól független kapcsolása
  • EWeLink mobilalkalmazás (Android, iOS)
  • RF jelvezérlés lehetősége
  • A kapcsoló Cloud szolgáltatásról a világ bármely pontjáról vezérelhető
  • Egyszerű telepítés
  • Időzítő és lekapcsoló funkciók
  • Hangvezérlés az Amazon Echo és a Google Assistant támogatásával
  • Árnyékolók és redőnyök számára is alkalmas
  • DIN sínre szerelhető

Időzítés

A Sonoff 4ch kapcsolórelé időzítőjének köszönhetően egy adott időre beállítható, amely ideális például a fűtés bekapcsolásához mielőtt visszatérnél a munkából, vagy a kerti öntözés adott időszakban történő elvégzéséhez. Ha több eszközt csatlakoztatsz egy csoportba, úgynevezett okos forgatókönyvet hozol létre, amely által az összes készüléket egyetlen kattanással kapcsolhatod ki amikor elhagyod a házat, vagy épp felkapcsolhatod a lámpákat az ajtó kinyitásakor.


Intuitív működés

A modul közvetlenül egy 230V-os tápfeszültséghez van csatlakoztatva, amely ugyanakkor táplálja is. Az EWeLink mobilalkalmazás maga keresi meg az eszközt, és egy intuitív varázsló segítségével állítja be. A Sonoff 4CH PRO lehetővé teszi, hogy 3 üzemmódból válasszunk: a kapcsolók független kapcsolása, egyik csatorna kapcsolja a másikat is (a másik kikapcsol a késleltetés után - például redőnyök, árnyékolók és garázsajtók vezérlése esetén), és a késleltetett csatorna kikapcsolása.


Oszd meg okos otthonod családoddal

A készülék vezérlését egész családoddal megoszthatod. A mobilalkalmazás segítségével egyszerűen rendelhetsz hozzá engedélyt a háztartás tagjaihoz egy adott modul vezérlése érdekében. A hozzáadott tagok ezután a csatlakoztatott eszközöket mobiltelefonon vagy tableten keresztül irányíthatják.


4,8
8 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Méret

Szélesség 14,5 cm
Magasság 4 cm
Mélység 9 cm

Hang lokalizálva: UK

Kapcsolódás

Kompatibilitás Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Ablak, ajtó, és kapu vezérlése, Smart-Home irányítórendszer
Kód:  SNFa009
Garancia: 24 hónap
WEB15