Oldal frissítése

Sonoff 4ch pro R2

4,9 14 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sonoff 4ch pro R2

Első lépés az okos otthon felé

Az intelligens négycsatornás, Wi-Fi-s Sonoff 4CH PRO lehetővé teszi, hogy akár 4 készüléket is irányítani tudj egyszerre, vagy külön-külön mobilalkalmazás segítségével. A modul tápellátása 230V-os hálózatról történik, és különböző eszközbe építhető közvetlenül. A készülék az Amazon Web Services (AWS) felhő környezetét használja a biztonságos internetkapcsolat érdekében, lehetővé téve a kapcsoló vezérlését az eWeLink mobilalkalmazás segítségével a világ bármely pontjáról. 


Az intelligens Sonoff 4CH PRO switch legfontosabb jellemzői

  • Négy áramkör egymástól független kapcsolása
  • EWeLink mobilalkalmazás (Android, iOS)
  • RF jelvezérlés lehetősége
  • A kapcsoló Cloud szolgáltatásról a világ bármely pontjáról vezérelhető
  • Egyszerű telepítés
  • Időzítő és lekapcsoló funkciók
  • Hangvezérlés az Amazon Echo és a Google Assistant támogatásával
  • Árnyékolók és redőnyök számára is alkalmas
  • DIN sínre szerelhető

Időzítés

A Sonoff 4ch kapcsolórelé időzítőjének köszönhetően egy adott időre beállítható, amely ideális például a fűtés bekapcsolásához mielőtt visszatérnél a munkából, vagy a kerti öntözés adott időszakban történő elvégzéséhez. Ha több eszközt csatlakoztatsz egy csoportba, úgynevezett okos forgatókönyvet hozol létre, amely által az összes készüléket egyetlen kattanással kapcsolhatod ki amikor elhagyod a házat, vagy épp felkapcsolhatod a lámpákat az ajtó kinyitásakor.


Intuitív működés

A modul közvetlenül egy 230V-os tápfeszültséghez van csatlakoztatva, amely ugyanakkor táplálja is. Az EWeLink mobilalkalmazás maga keresi meg az eszközt, és egy intuitív varázsló segítségével állítja be. A Sonoff 4CH PRO lehetővé teszi, hogy 3 üzemmódból válasszunk: a kapcsolók független kapcsolása, egyik csatorna kapcsolja a másikat is (a másik kikapcsol a késleltetés után - például redőnyök, árnyékolók és garázsajtók vezérlése esetén), és a késleltetett csatorna kikapcsolása.


Oszd meg okos otthonod családoddal

A készülék vezérlését egész családoddal megoszthatod. A mobilalkalmazás segítségével egyszerűen rendelhetsz hozzá engedélyt a háztartás tagjaihoz egy adott modul vezérlése érdekében. A hozzáadott tagok ezután a csatlakoztatott eszközöket mobiltelefonon vagy tableten keresztül irányíthatják.


Paraméterek

Méret

Szélesség 145 mm
Magasság 40 mm
Mélység 90 mm

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Ablak, ajtó, és kapu, Smart-Home
Kód:  SNFa009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10