Oldal frissítése

SONAX

SONAX

SONAX - minden, ami a megfelelő autóápoláshoz szükséges

A SONAX márka története az autóápolás terén 1950-ig nyúlik vissza. Mára a márka a világ több mint 100 országában van jelen, és a járművek tisztítására, kezelésére, karbantartására és védelmére szolgáló termékek széles választékát kínálja. A legmagasabb minőségű "Made in Germany" termékeket mutatja be, és egyértelműen meggyőzi a fogyasztókat kiemelkedő hatásával és kiváló teljesítményével. A SONAX termékek minőségi anyagokból készülnek és úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek az autó tartozékok és a jármű belső és külső ápolása terén.

sonax gyanta eltávolító

A SONAX autókozmetikumok garantálják az autó külsejének tökéletes ápolását

A gépjárművek külsejének ápolása a SONAX egyik fő területe. Az autókozmetikumok kínálatában autóviaszok, autómosó samponok, polírozók, kerámia fényvédők és még sok más termék szerepel. A SONAX XTREME sorozat fényezésápoló termékekei  forradalmi összetételű, így sima felületet, alapos csillogást és tartós védőréteget garantálnak.

SONAX Special Care - a legjobb az autódnak

A márka speciális termékeket is kínál az autó belső és külső ápoláshoz. A SONAX klímatisztító gondoskodik a szellőző- és párologtatórendszerek fertőtlenítéséről, miközben eltávolítja a kellemetlen szagokat is. A SONAX beltéri tisztítószer segítségével az autó belseje és a kárpitok is nagyszerűen tisztíthatók. A tiszta fényszórókhoz pedig tökéletes választás a fényszóró-helyreállítási készlet.

sonax bőrápolás
Sonax Air korrózióeltávolító

SONAX folyadékok és tartozékok a biztonságos vezetéshez

A márka portfóliójában újratöltők és egyéb kiegészítők széles választéka is megtalálható. A SONAX mosófolyadék egész évben nélkülözhetetlen a tiszta szélvédőhöz, bármilyen körülmények között vezetsz. Az ablaktisztító folyadékok különösen télen hasznosak, hiszen felgyorsítják a szélvédő leolvasztását és jégtelenítését. A motor élettartamának meghosszabbítása érdekében érdemes a SONAX adalékokat választani, amelyek a motorolaj-fogyasztás csökkentésében is segítenek.

Paraméterek módosítása
147 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10