Oldal frissítése

SOMAT

Somat

Somat: tökéletes tisztítás és zsírtalanítás

A Somat márka már több, mint 50 éve nagy szakértője a mosogatógépeknek, erre nincs is jobb bizonyíték, mint a Gold, az All in One Extra, az All in One vagy a Classic termékcsaládok funkcionális mosogatógép tablettái vagy géljei. Az edények tökéletes tisztaságát a 12 funkciójú Somat Gold tabletta garantálja, amely a Somat tisztítószerek leghatásosabb fegyvere az odaégett ételmaradékokkal szemben. 2019-ben a Somat Gold elnyerte a közönségdíjat az automata mosogatógépek kategóriájában a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, mint az év újdonsága. A Somat emellett elindította az #enjoytogether kezdeményezést is, amelynek üzenete, hogy a legkedvesebb pillanatokat szeretteinkkel egy finom tányér étel mellett élhetjük meg. Nézzük meg közelebbről, mit is kínál pontosan a Somat a mosogatógépednek?

Přípravky do myčky Somat

Mosogatószerek a mosogatógéphez

A Somat két típusú tisztítószert kínál a mosogatógéphez - mosogatógép tablettát és mosogatógép gélt. A Gold, az All in One Extra és az All in One termékcsaládok multifunkciós tablettái remek segítséget nyújtanak a konyhában, hiszen eredményesen veszik fel a harcot az odaégett ételmaradékkal és a makacs szennyeződésekkel, így biztosítják az edények kifogástalan tisztaságát. Ezeknek a használatakor nem szükséges aggódnod a további kiegészítők használata miatt - ugyanis a tablettában található tisztítószer, fényesítő és só gondoskodik az edények páratlan fényéről illetve a vízkő elleni védelemről is. A Somat Gold gél és a Somat All in One gél a remek zsírtalanító hatású tisztítást és a fényesítést kombinálják, amelyek különösen a poharakon eredményeznek sugárzó ragyogást. Emellett, mivel a gél tökéletesen oldódik, ideális a rövid mosási programokhoz is, tehát időt és energiát takaríthatsz meg vele.

Mosószer adalékanyagok

Amennyiben szeretnél teljes körű ápolást az edényeidnek, használd a Somat sót és fényesítőszert a mosószerrel együtt. Ezek a termékek megakadályozzák a maszatok és a rászáradt vízcseppek kialakulását az edényeken, miközben megadják azok ragyogó fényét, illetve védik azokat a vízkő lerakódásoktól is. Azonban nemcsak az edényeknek, hanem ugyanúgy a mosogatógépnek is kijár az alapos ápolás. A Somat mosogatógép tisztítószerekkel végzett rendszeres karbantartás nem csak jobb tisztítást eredményez, hanem egyúttal meghosszabbítja a mosogatógép élettartamát is. A mosogatógép tisztító tabletta gondoskodik a mosogatógépről egy hagyományos mosási ciklus során - ehhez csak annyi a dolgod, hogy a megtöltött mosogatógép aljába helyezed a tablettát, és a mosogatógéped máris remek gondoskodást élvezhet. Ajánlott a Somat mosogatógép tisztító tabletta használata egyszer minden hónapban. A készülék alapos tisztítása érdekében használhatod a Somat intenzív mosogatógép tisztítószert is háromhavonta. A Somat Deo terméke semlegesíti a kellemetlen szagokat a mosogatógépben. Hiszed, ha látod? Próbáld ki a Somat adalékanyagokat és győződj meg a különbségről a saját szemeddel.

leštidlo Somat
leštidlo Somat

Az #enjoytogether kezdeményezés

Manapság az emberek megfeledkeznek arról, hogy mi az igazán fontos az életben - a családdal, barátokkal és ismerősökkel töltött idő. Ennek jegyében hozta létre a márka az #enjoytogether kezdeményezést, amelynek üzenete, hogy semmi sem hozza közelebb az embereket, mint a finom tányér étel mellett eltöltött minőségi idő. A kezdeményezés arra ösztönzi az embereket, hogy több időt éljenek meg a szeretteikkel az asztalnál, és hagyják a mosogatni valót a Somat termékekre. Élvezd az #enjoytogether pillanatokat a szeretteiddel, a mosogatást pedig bízd a Somat-ra.

Paraméterek módosítása
49 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05