Oldal frissítése

Solight

A Solight házi elektromos és LED világításra mindig számíthatsz

A Solight vállalat, amelyet 2009-ben alapítottak, prémium termékek gyártására és terjesztésére specializálódott, különös tekintettel az elektromosság és világítás területére. A vállalat kínálata folyamatosan bővül, jelenleg több mint 1500 terméket tartalmaz. A Solight márka kínálata széles, és változatos. A minőségi elektromos termékek és világítás mellett más termékkategóriákat is magában foglal, mint például autókiegészítők, mérőműszerek, akkumulátorok, antennák, hálózati kábelek és csatlakozók, és még sok más. Csatlakozz a megbízható Solight márka elektromos világához Te is.

Solight - LED világítás otthonoknak és vállalkozásoknak

A Solight egy elismert gyártó és beszállító, amely minőségi, energiatakarékos LED világítással és kiegészítőkkel foglalkozik. Válassz a különböző világítótestek közül, amelyek fényt hoznak az otthonodba vagy vállalkozásodba. A kínálatban megtalálhatóak modern fürdőszobai vagy konyhai világítástechnikai kellékek, kültéri világítás, valamint mennyezeti lámpák és LED panelek, amelyek alkalmasak raktárakhoz és nagyobb épületekhez. Válassz lámpát beltéri vagy kültéri használatra az igényeidnek megfelelően, és lásd el otthonod vagy irodádat minőségi, személyre szabott LED világítással a Solight vállalattól.

A Solight megbízható elektromos termékekkel szolgál

A Solight márka a kis elektromos termékek specialistája is, mint például utazó adapterek vagy powerbankok, valamint minőségi háztartási elektromos termékek széles skáláját kínálja. A vezeték nélküli Solight ajtócsengők ideálisak házakhoz, lakásokhoz vagy irodákhoz. Előnyük a LED jelzőfényben rejlik. Az időjárás állomások teljes körű információval szolgálnak a kültéri és beltéri hőmérsékletéről. Védd meg otthonod és saját magad a lehetséges veszélyektől. Válaszd a Solight füst-, gáz- vagy szén-monoxid érzékelőjét, és tekintsd meg a Solight biztonsági IP kamerák széles választékát is.

A Solight megbízható hosszabbítóival az energiát oda viheted, ahol szükséged van rá

Egyszerre több készüléket is biztonságosan szeretnél csatlakoztatni, vagy energiát juttatni távolabb elhelyezkedő eszközökbe? A Solight hosszabbító kábeleinek széles választéka biztosítja a villamos energiát bárhol, ahol csak szükséges. Választhatsz hagyományos és hosszabb, egy- vagy több rekeszes aljzatok közül is. Mindegyik termék megfelel a szigorú minőségi kritériumoknak. Lásd el otthonod vagy irodádat minőségi Solight hosszabbítókkal.

Kompromisszumok nélküli és megbízható mérési technika a Solighttól

A mérési technika területén a Solight megbízható beszállítóként széles termékskálával rendelkezik. Válassz a minőségi mérőeszközök és mérés technikai felszerelések kínálatából, amelyek nagyfokú pontossággal rendelkeznek, és könnyedén használhatóak otthon vagy az iparban. A barkácsolók és szakemberek egyaránt megbízhatnak a Solight multimétereiben és tesztereiben, amikor elektromos feszültséggel dolgoznak. Szeretnéd tudni, hogy mennyi alkohol van a véredben? Válaszd a modern, és megbízható Solight alkoholmérőket, amelyek Fuel Cell technológiával rendelkeznek.

A legmagasabb minőségű szerszámok és akkumulátoros kiegészítők a Solighttól

A kínálatban számos akkumulátoros szerszám található, amelyek a könnyű kezelhetőség és karbantartás mellett nemcsak hobbi célokra, hanem profi munkákhoz is kiváló segítséget nyújtanak. A széntartalom nélküli, motorral rendelkező változatok alacsonyabb veszteséget és fogyasztást, hatékonyabb teljesítmény szállítást és hosszabb élettartamot biztosítanak anélkül, hogy szükség lenne kábelre és csatlakozóra. Egyetlen lítium-ion akkumulátor, amely tartósságában, kiegyensúlyozott teljesítményében és könnyű súlyában is kiemelkedik, elegendő a Solight összes szerszámának energiaellátásához az adott teljesítménytartományban.

Paraméterek módosítása
289 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05