Oldal frissítése

Solight PA20

4,7 95 értékelés
7 390 Ft

Solight PA20

Az utazók ideális adaptere

A PA20 Solight adapter nagyon jól kiszolgálja az igényes utazókat szinte bárhol a világon. Több különböző cserélhető betét teszi lehetővé a kedvenc elektronikus játékszere csatlakoztatását.

Ideális adapter utazók
 

Földelt adapter utazáshoz, a világ több mint 150 országba

Az utazáshoz való földelt adapter hat kivehető villásdugó formájában az egész világon használható. Ez egy megfelelő választás az üzleti utazásokhoz, nyaraláshoz, ünnepekhez és hasonlókhoz. A  dugókat könnyen lehet kezelni. A villás dugók könnyen kezelhetők, a hangsúlyt a gyártó a biztonságra és a minőségi kivitelezésre fektette.


Solight PA20
 

Részletes információ:

  •  Svájcban használható: (J típus): 10 A / 250 V ~.
  •  UK -ban használható: (Type G): 13 A / 250 V ~ + 13 A biztosítékkal.
  •  USA-ban használható kiegészítő (B típus): 15 A / 250 V ~.
  •  Kínában használható (I. típus): 10 A / 250 V ~.
  • Olaszországban használh. (L típus):10 A / 250 V ~.
 

Paraméterek

Aljzatba

Aljzat típusa B, G, I, J, L
Ország Nagy-Britannia, USA, Ausztrália, Kanada, Kína, Kuba, Dubaj, Írország, Olaszország, Japán, Új-Zéland, Skócia, Seychelle-szigetek, Svájc

Tartalék aljzat

Aljzat típusa C, E, F
Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Albánia, Fehéroroszország, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Brazília, Bulgária, Kanári-szigetek, Kína, Kuba, Dánia, Egyiptom, Észtország, Finnország, Grúzia, Görögország, Hollandia, Island, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Montenegró, Portugal, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Tunézia, Törökország, Ukrajina
Kód:  UD999b6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PA20
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10