Oldal frissítése

Solight DC23 USB töltő adapter 1x USB, fehér, tartóval

4,2 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Solight DC23 USB töltő adapter 1x USB, fehér, tartóval

Meg kell tölteni a smartphone, tabletta vagy navigációt? Egy adapter márka Solight tudtunk tenni. Lehetővé teszi, hogy az energia, mert az eszköz, egy USB port. Egyszerűen vegye ki a kábelt a készülékből, csatlakoztassa az adaptert egy konnektorba, és kezdi el tölteni.
Megáll a szeretett telefon feküdt a földön, ahol jön nagyon könnyű csinálni néhány seb. Mentse el a beépített tartót kapacitása akár 180 g. Ott lesz teljesen biztonságos. Az adapter is van egy folyamatos slot, így még mindig van szabad hozzáférést biztosít a villamosenergia-hálózathoz. Gyártó is gondoltam, hogy megvédje a gyermekeket, a berendezések is vannak fontos gyerekzár.

Műszaki adatok:

bemenet:
AC 230V, 50Hz

kimenet:
DC 5 V / 1000 mA
AC 230 V / max. 16

portok:
1 x USB A típusú kimenet
1 x földelt aljzat 230 V

Egyéb:
gyermek biztonsági zárak
folyamatos aljzat
Holder mobiltelefon, MP3 lejátszó és más készülékek maximális súlya 180 g

Szín:
fehér

Kód:  UD999b2
Termékszám:  DC23
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15