Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Solight 1D31

4,5 8 értékelés
6 290 Ft

Solight 1D31

Egy régi jó szabály szerint: a biztonság az első és legfontosabb. Ezért jó, ha otthonában vagy a munkahelyén egy jó szénmonoxid-detektor üzemel valahol a közelében. Soha nem tudhatja az ember, hogy mi történhet, és a véletlen egy hajszálon múlik.

A szén-monoxid nagyon veszélyes gáz, és nagyon nehéz jelenlétét felismerni. Színtelen, íztelen, szagtalan, de mérgező és életveszélyes lehet. Ennek leggyakoribb oka a tökéletlen égési folyamat. Ez akkor fordul elő, ha a kémény eltömődött, vagy a kazán meghibásodik. A CO Solight detektor egy nagyon érzékeny elektrokémiai szenzorral rendelkezik. Nagyobb CO koncentráció esetén hangjelzést ad ki.

Főbb jellemzők

  • Hangjelzéses riasztás
  • Kiváló minőségű elektrokémiai érzékelő
  • Hosszú élettartam
  • Figyelmeztet a hibás akkumulátorra és a hibás működésre

Időben leadott figyelmeztetés

Az optimális védelem érdekében minden lehetséges veszélyforráshoz egy-egy érzékelőt ajánlott felszerelni. Problémák esetén a készülék hatékony, és ami különösen fontos, a veszély előtti figyelmeztetést fog leadni. Az energiaellátást egy 9V-os akkumulátor biztosítja, így Önnek nem kell foglalkoznia a áramellátással.

Paraméterek és specifikációk:

Tanúsítvány:
EN50291 & CE

Hangjelzés:
85 dB

Méretek:
98 × 56 × 31,5 mm

Védelmi osztály:
IP20

Üzemi hőmérséklet:
0 ° C és + 49 ° C közötti hőmérsékleten működik

Tápegység:
9V (6LR61) elem (mellékelve)

 

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Gáz
Kód:  SD285b3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1D31
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15