Oldal frissítése

SnapCam 360

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

SnapCam 360

SnapCam360 - 360°-os kamera

Teljesen új módot kínál arra, hogy megragadd a megismételhetetlen élményeket 360°-os formátumban, és mindezt egyetlen egy ujj segítségével. Ehhez elég a kezedbe venni a kamerát és máris elkezdhetsz felvenni, megosztani, valamint egyedülálló és megismételhetetlen pillanatokat rögzíteni.


Egyszerű, de szép

A SnapCam 360 vezérelhető a gombokkal, valamint egy mobileszközre vagy tabletre telepített ingyenes alkalmazás segítségével is. Ez az alkalmazás valóságos képet nyújt arról, hogy  éppen mit rögzítesz. Ezzel az alkalmazással megváltoztathatod a funkciók beállításait, vezérelheted a felvételt, lejátszhatod és élvezheted a 360°-os pillanatot a saját tested elforgatásával. Ez az alkalmazás egyaránt telepíthető az iOS és az Android operációs rendszerrel futó eszközökre.

Nagy és széles látószög

A SnapCam360 képes videókat rögzíteni, fotókat készíteni, valamint lehetővé teszi a pillanatfelvételeket is. A kifinomult 360°-os objektívnek köszönhetően többet rögzíthetsz, mint valaha. Ehhez elég a SnapCam360 kamerát függőleges helyzetben tartanod és a pillanatfelvétel máris a világon van.

A megfelelő szög kiválasztása

A rögzített videók és fotók egy 360°-os kupola formáját öltik fel. A felvétel során szabadon mozoghatsz a preferenciáid szerint. Tehát nem kell azzal foglalkoznod, hogy speciális szoftvereket tölts le vagy megtaláld a legjobb kamerahelyzetet.


Egy kattintással hozzáférhetsz a 360°-os formátumhoz

Az integrált giroszkópnak köszönhetően anélkül mozoghatsz a videó rögzítésénél, hogy valami is kimaradna a felvételről. Ehhez elég csak átkapcsolnod a videókat és a fényképeket 360°-os üzemmódba egyetlen egy ujj segítségével. A mozgásod révén így lenyűgöző, 360°-os videókat és fotókat készíthetsz.

Megtekintés szegmensekben

A rögzített videók és fényképek két szegmensben jelennek meg, amelyek a 360°-os felvételt két részre osztják. Ez a szegmens nézet lehetővé teszi a videók és fényképek megtekintését még szélesvásznú televízió nélkül is.



A SnapCam 360 paraméterei

Szenzor8MP CMOS Szenzor
VideóFull HD Video 30fps
FényképIgen, és szekvenciális is
RekeszF2.0
Time-lapseVideó, fotó
AkkumulátorCserélhető Li-ion 1 000 mAh akkumulátor
AlkalmazásiOS és Android
LCD kijelzőIgen
WiFiIgen

A csomagolás tartalma

  • SnapCam360
  • Lítium akkumulátor
  • Töltőkábel
  • Védőtok
  • Csuklópánt
  • Használati utasítás
Kód:  LMA003a
Termékszám:  4894478012902
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05