Oldal frissítése

SNAIGE

Snaige

Snaige: Európai minőség egy csipetnyi modernitással

A nemzetközi Snaige vállalat 1963 óta gyárt háztartási és professzionális hűtő- és fagyasztó berendezéseket. Litvániában üzemelnek és ma már az ágazat igazi szakértői közé tartoznak. A Snaige fagyasztók, borhűtők és hűtőszekrények nem csak modern kialakításukkal és könnyű kezelhetőségükkel, hanem funkcionalitásukkal és vonzó vételárukkal is lenyűgöznek. Több mint 30 európai, ázsiai és afrikai országból több ezer vásárló nyitja ki naponta ezeknek a készülékeknek az ajtaját. A vásárlók elégedettsége motiválja a vállalatot, hogy egyre jobb termékeket, felhasználóbarátabb funkciókat és fejlettebb dizájnmegoldásokat fejlesszen.

Snaige hűtők és fagyasztók

Snaige - modernizált hűtőszekrények és fagyasztók

A Snaige márkához tartozik a Baltikum egyetlen hűtő- és fagyasztószekrényeket gyártó üzeme. A hűtőszekrények és fagyasztók gyártása a legmodernebb technológiával történik, amelyet folyamatosan frissítenek, és a magasan képzett és tapasztalt alkalmazottaknak köszönhetően a gyors, hatékony és rugalmas működés teljes mértékben biztosított. Ez teszi lehetővé, hogy a Snaige ebben az ágazatban még az óriásvállalatokkal is felvegye a versenyt.

A Snaige az európai minőségével egszerűen lenyűgöző

A Snaige a modern technológiának és a fejlett gyártási technikáknak köszönhetően európai szintű. A legfontosabb szerepet a felhasznált elemek, alkatrészek és anyagok játsszák, amelyeket megbízható és világhírű gyártók szállítanak, természetesen az EU szigorú szabványainak és követelményeinek maximálisan megfelelve. A Snaige hűtőszekrények és fagyasztók így akár professzionális szinten is használhatóak.

Snaige hűtő - európai minőség
Snaige hűtők és gyártásuk

Minden egyes Snaige hűtőszekrény minőségét gondosan ellenőrzik

Minden Snaige hűtőszekrény minőségét gondosan ellenőrzik a gyártási folyamat során. Az elektromos rendszert, a biztonságot és a hűtőrendszer épségét több különböző laboratórium is rendszeresen teszteli. Magát a működést ezután egy speciális tesztzónában ellenőrzik - még a polcok, fogantyúk és ajtók tartóssága sem kerüli el az ellenőrzési folyamatot. Csak akkor hagyhatják el a gyárat a Snaige hűtőszekrények és fagyasztók, ha a minőséget és a kifogástalan működést jóváhagyták.


Snaige - hűtőszekrények, amelyek nem károsítják a környezetet

Mi a másik ok, amiért a Snaige mellett dönthetsz? A hűtőszekrények nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek veszélyt jelenthetnek az emberi egészségre és a környezetre. A vállalat kizárólag olyan anyagokat részesít előnyben, amelyek nem károsítják az ózont és nem támogatják az üvegházhatást. A Snaige jellemzője az újrahasznosítható anyagok és a bioenergia felhasználása. Ez teszi a Snaige készülékek gyártását a lehető leghatékonyabbá.

Snaige hűtőszekrény, fagyasztószekrény, vitrin - környezetvédelem

Snaige hűtők és fagyasztók - funkciók

A Snaige fagyasztók számos modern funkciót kínálnak

A Snaige hűtőszekrények és fagyasztók megbízható hűtést és fagyasztást kínálnak. Azonban más olyan funkciókat is élvezhetsz, amelyek nélkül egy modern hűtőszekrény nem létezhet. Az elektronikus vezérlést, a LED világítást és a gyors fagyasztást praktikus inverteres kompresszor egészíti ki, amely biztosítja, hogy a hűtőszekrény csak annyi energiát használjon, amennyire szüksége van. A FreshZone tárolóhelynek köszönhetően pedig az élelmiszerek tovább maradnak frissek.


Mi a helyzet a dizájnnal? A Snaige mindenkinek talál megoldást

A Snaige arra törekszik, hogy minden vásárló megtalálja az igényeinek tökéletesen megfelelő terméket, nemzetiségtől, jövedelemtől és iskolai végzettségtől függetlenül. Így a Snaige hűtőszekrények portfóliójában olyan hűtőszekrények, fagyasztók találhatók különböző stílusokban és dizájnban, amelyek minden igényt kielégítenek.

Snaige hűtő dizájn
Paraméterek módosítása
23 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20