Oldal frissítése

SILAN

Silan

Silan öblítő olyan illatokkal, melyekbe beleszeretsz

A Silan öblítő már 50 éve az életünk része - már ilyen hosszú ideje gondoskodik a ruháinkról. Nem csak puhaságot és kellemes rugalmasságot ad a ruháknak, de biztosítja a hosszan tartó, friss illatot is. Rögtön néhány változatból választhatsz a saját preferenciáid szerint. Emellett védi a textíliák szálait, így megkönnyíti a vasalást. A Silan használata után a ruhák nem töltődnek fel statikus elektromossággal, amelyet nem csak a hölgyek fognak értékelni. Nem utolsó sorban a Silan öblítők kiemelkednek a többi termék közül a Silan duo-caps parfümözött kapszulákkal. Ezek a mozgás során aktiválódnak, így viselés közben a ruhák még illatosabbak lesznek. A szekrényben történő tárolás során az öltözékek akár 140 napig is megtartják friss illatukat.

Silan classic öblítő

Silan Classic és Silan Sensitive öblítő

A Silan Classic öblítők ismertek a hosszan tartó, friss illatukról és a lágyító funkciójukról. Még ha a városban is élsz, a Silan Classic a reggeli friss levegőhöz hasonlító illatokkal kényezteti szaglóérzékedet.

Az érzékeny bőrűek számára ideális választás a Silan Sensitive öblítő. Ez egy hipoallergén öblítő, melyet speciálisan gyermekek és nagyon érzékeny bőrű személyek számára terveztek. Ami az illatát illeti, a Silan Sensitive nagyon kellemes, lágy illattal rendelkezik.

Silan Aromatherapy és Aromatherapy+ öblítő

Az Aromatherapy sorozatból származó Silan öblítők kiemelkednek az összetételükkel, mivel egyedi esszenciális olajokat tartalmaznak. A frissen mosott ruhák érzése a Silan Aromatherapy öblítők használatával még jobban kiérződik, és az olajok illata megnyugtatja az elmét.
A Silan Aromatherapy+ öblítőket a természet inspirálta. A hosszan tartó illaton kívül jó kedvet is biztosítanak és mosolyt csalnak az arcra, elég csak megszagolni őket.

Silan öblítő
Silan öblítő

Silan Supreme öblítő fényűző parfümök illatával

A Silan Supreme egy fényűző parfümök által inspirált öblítő, melyet francia parfümkészítőkkel karöltve hoztak létre. Lágy virágos-gyümölcsös, vagy nehezebb fás illatok között válogathatunk. A Silan Supreme öblítők a krémes összetételüknek és a több millió lágyító részecskének köszönhetően rugalmasságot és ellenállhatatlan puhaságot kölcsönöznek a ruháknak. Így az ruháid valóban luxus gondoskodásban részesülhetnek.

Silan Perfume Pearls - illatos gyöngyök a mosógépbe

Ha szeretnéd illatossá tenni a ruhaneműket, és nem szeretnéd használni a klasszikus Silan öblítőt, ideális választás számodra a Silan Perfume Pearls gyöngyök. Intenzív illatot adnak a ruháknak, mely ráadásul hosszan tartó hatást biztosít. Emellett a Micro-pearls technológiának köszönhetően az illat a mozgás során felszabadul. Így a Silan illata minden lépésed során elkísér majd.

Silan öblítő
Paraméterek módosítása
24 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20