Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Siguro VT-X003 szűrő SGR-VT-D300 készülékhez

5 4 értékelés
Szuper ár
1 490 Ft

Siguro VT-X003 szűrő SGR-VT-D300 készülékhez

Szűrő Siguro VT-X003 porszívóhoz

A porszívó szűrőjének rendszeres cseréje biztosítja a porszívó maximális teljesítményét és tiszta levegőjét otthonodban. A Siguro VT-X003 egy csere mosható HEPA 12 szűrő a Siguro VT-D300W Curlew BLDC rúdporszívóhoz. A HEPA 12 szűrő a legfinomabb részecskéket is megfogja – a 0,06 mikrométer alatti részecskék 99,5%-át, mint pl. pollen, penészspórák, spórák, atkamaradványok és egyéb allergének, amelyet az allergiások különösen nagyra értékelnek majd. 

Szűrő Siguro VT-X003 porszívóhoz

Miért a Siguro?

A Siguro márka design termékeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy otthonodba ízléses használati eszközöket válassz. Mindent tanúsított, ellenőrzött gyárakban gyártunk, ahol garantált a minőség és az emberközpontú szemlélet. Számunkra fontos vásárlóink kényelme is, ezért mindenre 3 évre kiterjesztett garanciát vállalunk, továbbá a Siguro termékekkel kapcsolatos problémák esetén kirendeltségeinken lehetséges a termékek gyors cseréje is.

Minden termék kínál valami extrát

Minden termék kínál valami extrát

Garantáljuk kirendeltségeinken az azonnali cserét

Garantáljuk kirendeltségeinken az azonnali cserét

3 évre meghosszabbított jótállást kapsz

3 évre meghosszabbított jótállást kapsz

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított gyárakban készül

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított gyárakban készülnek termékeink


Paraméterek

Típus

Szűrő típusa HEPA

HEPA

HEPA H12

Tulajdonságok

Mosható szűrő Igen
Allergiásoknak Igen
Kód:  SGR_VT_X003
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SGR-VT-X003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05