Oldal frissítése

Siguro RV-G57 Cleanbot EN Black

4,3 8 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szuper ár
95 890 Ft

Siguro RV-G57 Cleanbot EN Black

Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

Bízd a takarítást a Siguro RV-G57 Cleanbotra, és a megspórolt időt töltsd a családoddal, szórakozással, vagy más kedvenc tevékenységeiddel. Ez az okos robotporszívó nemcsak porszívózik, hanem felmosó tartozékot is tartalmaz, így tökéletes az otthon található padló teljeskörű ápolására. A Siguro RV-G57 Cleanbot kiváló választás az összes padlótípushoz, mint például szőnyeg, parketta, úsztatott és ragasztott vinyl, vagy laminált padló, csempe és linóleum. Minden bizonnyal legnagyobb előnyei közé tartozik a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú digitális motor, az akár 120 percesakkumulátor-üzemidő, a töltőállomás, a különböző vezérlési módszerek és a fejlett giroszkópos navigációs rendszer, amely még zuhanásgátló érzékelőkkel is rendelkezik. Egy mágneses szalag segítségével meghatározható az a terület, ahol a Siguro robotporszívó nem takaríthat.

Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

120 percig takarít és automatikusan feltöltődik

A Siguro RV-G57 Cleanbot robotporszívó 3200 mAh-s (14,8 V) Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen feltöltéssel akár 120 percig is képes takarítani. Ha az akkumulátor majdnem lemerül, a porszívó automatikusan a töltőbázisra megy, hogy feltöltse magát, majd ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Semmivel sem kell törődnöd, a porszívó teljesen függetlenül képes működni. Az akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 4-6 órát vesz igénybe.


Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

Porszívózik és felmos

Felmosáshoz szükséges tartozékokkal, beleértve a mikroszálas felmosókendőt is

Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

Háromféle módon irányítható

Kezeld a porszívót a gombok, a távirányító vagy a TUYA Smart mobilalkalmazás segítségével

Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

Időzítő

A takarítás ütemezése a rendelkezésre álló időnek megfelelően

Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

Mindenhová befér

8,5 cm-es magasságával a Siguro RV-G57 Cleanbot a bútorok alatt is feltakarít

Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

Egy nagyszerű segítő, amely minden akadályt kikerül

Ez a modell giroszkópos navigációval van felszerelve - a robotporszívó az első takarítás során szisztematikusan feltérképezi a helyiséget, majd optimalizálja az útvonalat, hogy a lehető leghatékonyabb legyen a takarítás a tökéletesen tiszta padló érdekében. Számíthatsz a Siguro RV-G57 Cleanbotra: az egész szobát kitakarítja anélkül, hogy bármelyik részét kihagyná. Előnye, hogy a takarítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállványra. A speciális infravörös érzékelőknek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a robot leesik a lépcsőn. Ugyancsak megbízhatóan kerül kiminden akadályt, és a nagy kerekek segítségével akár 1,5 cm magas küszöböket vagy átjárókat is leküzd. Ha meg szeretnéd jelölni a Siguro RV-G57 Cleanbot számára, hogy hol nem takaríthat, akkor a mágnesszalaggal (tartozék) megteheted.

Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

Háromféle vezérlési mód - közvetlenül a robotporszívón, mobilalkalmazással vagy távirányító segítségével

A Siguro RV-G57 Cleanbot robotporszívó rendkívül egyszerű és alkalmas minden felhasználó számára, kortól és technikai képességektől függetlenül. Háromféleképpen kezelhető - klasszikusan, közvetlenül a készüléken található fizikai gombokkal, a mellékelt távirányítóval, vagy a TUYA Smart mobilalkalmazással (Android és iOS), amely az alapvető kezelés és vezérlés mellett lehetővé teszi takarítási ütemtervek beállítását, takarítótérképek létrehozását, és még sok egyebet. A porszívót zökkenőmentesen integrálhatod okosotthonodba, kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistanthangalapú asszisztensekkel.

Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

A Siguro RV-G57 Cleanbot háromféle takarításmódot kínál

A gép rengeteg beállítást kínál, hogy minél inkább a saját igényeidhez igazíthasd a takarítást. Többféle takarításmód közül választhatsz. A fal mentén történő takarításmód lehetővé teszi a por és a szennyeződés hatékony porszívózását a falak, bútorok, stb. mentén az oldalsó forgó kefék használatával. A Siguro RV-G57 Cleanbot automatikusan felporszívóz, de amint érzékel egy falat, csökkenti a sebességét és követi a fal vonalát. Amint a készülék érzékeli a fal végét, visszatér az automatikus takarítás üzemmódba. Az intenzív takarításmód a por ésa szennyeződés maximális felporszívózására szolgál abban a helyiségben, ahol a porszívót elhelyezték. Ha aktiválódik, a porszívó elindul, és körkörös hurkokban halad a középponttól kifelé. Ez biztosítja az optimális tisztítási hatékonyságot. Az automatikus takarításmódban a porszívó különféle cikk-cakk útvonalakat kombinál, hogy megfelelően feltakarítsa a teljes padlófelületet.

Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

Porszívó és felmosó egyben

A csomagban található egy felmosófelszerelés is, amelynek részét képezi egy mikroszálas törlőkendő is. A tartozék 150 ml-es víztartállyal és 300 ml-es portartállyal rendelkezik. A Siguro RV-G57 Cleanbot robotporszívó nemcsak porszívózik, hanem fel is mossa a padlót. Az elektromos rendszer biztosítja az optimális vízmennyiséget, és a porszívó akár fapadlón vagy parkettán is működtethető. A standard portartály kapacitása 600 ml, és természetesen rendkívül könnyen üríthető. Értékelni fogod a robotporszívó alacsony zajszintjét - nem fog zavarni a mindennapi tevékenységeid során.

Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

Gazdag tartozékválaszték és minőségi szűrőrendszer

A kiváló minőségű, 100% rézből, olcsóbb ötvözetek és helyettesítő anyagok nélkül készült BLDC motor garantálja a megbízhatóságot, és mindenekelőtt a hosszú élettartamot. A kiegészítő HEPA-szűrővel ellátott, kiváló minőségű szűrőrendszer a legfinomabb port és szennyeződéseket is felfogja. A Siguro RV-G57 Cleanbot robotporszívó mellett a csomag tartalmaz egy töltőállomást, hálózati adaptert, távirányítót (2 darab AAA elemmel), forgókeféket (2 darab), csere HEPA szűrőt, tisztítókefét, felmosó felszerelést (1 darab feltörlőkendőt is) és mágnesszalagot a tér elhatárolásához.


Siguro RV-G57 Cleanbot Black robotporszívó

Előnyök:

2 az 1-ben - felporszívóz és felmos (tartozékkal)

Minőségi giroszkópos navigáció

Mágnesszalag a tér elhatárolására

Lépcsőn való leesés elleni érzékelők

Három vezérlési lehetőséggel - fizikai gombok közvetlenül a porszívón, távirányító és TUYA Smart (CZ, EN, SK, DE, HU) mobilalkalmazás

A porszívó angol nyelven kommunikál

A takarítás meghatározott időpontra történő ütemezésének lehetősége (halasztott takarítás)

Minden padlótípusra alkalmas

Modern, hosszú élettartamú 25W-os BLDC motor

Három takarításmód

Feltöltésenként legfeljebb 120 perc takarítás

Automatikus visszatérés a töltőbázisra

Az akár 1,5 cm magas akadályokat is leküzdi

Tulajdonságok:

Navigáció: giroszkópos

Működés: 120 perc

Töltési idő: 4-6 óra

Elem: Li-Ion, 3 200 mAh (14,8 V)

Hangutasítások: angol nyelven

Szívóteljesítmény: 1 800 Pa

Méretek: 330 × 330 × 85 mm

Tömeg: 4 kg

Porgyűjtő tartály kapacitása: 600 ml

Felmosó-tartály kapacitása:  300 ml (porhoz) + 150 ml (vízhez)

Zajszint: 60 dB

Miért a Siguro?

A Siguro márka design termékeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy ízléses használati tárgyakat válassz otthonodba. Minden terméket tanúsított, ellenőrzött gyárakban gyártunk, ahol garantált a minőség és az emberközpontú szemlélet. Számunkra fontos vásárlóink kényelme is, ezért mindenre 3 évre kiterjesztett garanciát vállalunk. Ha bármilyen problémád van a Siguro termékekkel, gyors cserét biztosítunk közvetlenül a boltjainkban.

Minden termék nyújt valami extrát

Minden termék nyújt valami extrát

Azonnali cserét garantálunk üzleteinkben

Azonnali cserét garantálunk üzleteinkben

3 évre kiterjesztett jótállást kapsz

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított gyárakban készült terméke


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás, Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Alap, Giroszkópos
Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Funkció Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Távirányítóval, Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa
Tulajdonságok Távirányító, Töltöttségjelző, LED kijelző, LED beállított teljesítményszint jelző, LED akkumulátor töltöttségi állapot jelző, Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6 óra
Működési idő 120 perc
Akkumulátor kapacitása 3 200 mAh
Akkumulátor feszültség 14,8 V

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás
Kefék Oldal, Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 60 dB

Tartály

Űrtartalom 1 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 33 cm
Magasság 8,5 cm
Mélység 33 cm
Tömeg 4 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  SGR_RV_G571B
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SGR-RV-G571B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20