Az élelmiszerek vákuumozása számos előnyt kínál. Nemcsak az íze és az illata marad meg az ételnek, hanem tovább is lehet eltartani. Ez a vákuumfólia nagyszerű megoldás a hosszú távú élelmiszer-tároláshoz. Különböző típusú készülékekben történő használatra készült. Megbízhatóan használhatod folyékony és szilárd ételekhez egyaránt. Természetesen egyik legnagyobb előnye, hogy nem mérgező anyagból készült, amely a tartósságával és strapabíró kialakításával is büszkélkedhet. Így biztosra veheted, hogy a fólia nem szakad el használat közben, és a vákuumozott élelmiszer biztonságosan tárolható, és további feldolgozásra alkalmas lesz. A vákuumozás oxigénelvonással működik, ami jelentősen lelassítja az oxidációs folyamatot. A vákuumozott élelmiszereket nem veszélyeztetik a baktériumok vagy a nedvesség, és sokkal hosszabb eltarthatósági idővel rendelkeznek. Pénzt és időt takarít meg neked, és a technológia segít elkerülni a kellemetlen élelmiszer-pazarlást.
Kód: | NADSGRVBR28300 |