Oldal frissítése

Siguro EK-T520B Advanced Cool Touch

4,5 180 értékelés
Szuper ár
16 990 Ft

Siguro EK-T520B Advanced Cool Touch

Manapság a vízforraló minden háztartás nélkülözhetetlen része. A praktikus Siguro vízforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű használatot kínál. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például műanyag. A kitűnő minőségű Siguro vízforraló teljesítménye 2200 W. A praktikus beépített szűrő biztosítja a tiszta, szennyeződésektől és esetleges vízkőtől mentes vizet. A formás klasszikus stílust fekete dizájn dobja fel. A dekoratív megjelenésű és megbízható Siguro vízforraló számos előnyt és praktikus funkciót kínál minden használójának.

A stílusos Siguro EK-T520B Advanced Cool Touch vízforraló fő jellemzői

  • Ezen Siguro vízforraló segítségével az italkészítés szinte gyerekjáték
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • Minőségi anyagokból készült, mint például műanyag
  • A modern Siguro gyorsforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Kivitelezésének fontos része a hatékony beépített szűrő
  • Klasszikus kialakítás
  • Fekete kivitelű vízforraló
  • Dupla falú kialakítása hatékony hőszigetelést biztosít
  • A kényelmes kezelést a forgótalp és a kábeltároló rekesz biztosítja
  • A készülék előnyei közé tartozik a precíz STRIX csatlakozó
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • Előnye a hőmérséklet szabályozás funkció
  • Az érintőgomboknak köszönhetően a vízforraló kanna vezérlése hatékony és intuitív
  • Hangjelzés figyelmeztet, hogy a forralás sikeresen befejeződött
  • A felmelegített víz hőmérsékletét a vízforraló hosszabb ideig megtartja
  • A készülék bekapcsolt állapotáról LED jelzés nyújt információt
  • Praktikus és átlátható LCD kijelző biztosítja a kényelmes használatot
  • A modern kijelző folyamatosan jelzi a vízhőmérsékletet
  • Minden használó örülni fog az automatikus fedélnyitás funkciónak

Egy igazán biztonságos vízforraló

A vízforráló biztonsága elsőszámú prioritás a gyártó számára. Ezt szolgálja a dupla falú dizájn, amely hatékony hőszigetelést biztosít. A készülék felülete nem ér el magas hőfokot, ezért nem kell aggódnod, hogy megégeted a kezed. A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a vízforraló aljában található, ezért a vízkő kialakulásának veszélye nem fenyegeti.

Hosszú élettartamra és megbízható működésre tervezve vízforraló

A minőségi Siguro elektromos vízforraló nemcsak a gyártásánál felhasznált elsőosztályú anyagokkal tűnik ki, hanem forgótalppal és kábeltároló rekesszel is, amelyek a gondtalan használatot segítik elő. A gyorsforralót akármilyen szögből a talpra helyezheted. A precíz brit STRIX csatlakozó külön említést érdemel, amely biztosítja a vízforraló nagyfokú tartósságát és megbízhatóságát. Hasznos funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól a teáig sokféle italt fogyaszthatsz. Az érintésvezérlő gomboknak köszönhetően a vízforraló kanna vezérlése hatékony és intuitív, a beállítások elvégzéséhez elég egyetlen ujj. Biztosan megörvendeztet a hangjelzés is, amely a forralás befejeződését jelzi. Ha megtörténik, hogy elfelejted a vizet, nem szükséges újra felmelegíteni. A vízforraló a beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja. Bekapcsoláskor kellemes LED világítás aktiválódik, amely mutatja, hogy az elektromos vízforraló üzemben van. A használat közbeni nagyobb kényelem érdekében a vízforraló átlátható LCD kijelzővel van felszerelve. A modern kijelzőnek köszönhetően folyamatosan követheted a víz hőmérsékletét is. Értékelni fogod az automatikus fedélnyitás funkciót is, amely jelentősen könnyíti a vízforraló feltöltését.

Paraméterek

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Érintéses vezérlés, Duplafal, Strix csatlakozó, LCD kijelző, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor, Hangjelzés, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Beépített

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Fekete

Díjak

Díjak Díj nélkül

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  SGR_EK_T520B
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SGR-EK-T520B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05