Oldal frissítése

Siguro EK-T520B Advanced Cool Touch

4,5 201 értékelés
Szuper ár
16 990 Ft

Siguro EK-T520B Advanced Cool Touch

A vízforraló a legtöbb ember számára az egyik leggyakrabban használt háztartási eszköz. Eme Siguro vízforraló 1,7 l űrtartalmat és egyszerű vezérlést kínál. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, konkrétan műanyag. A kitűnő minőségű Siguro vízforraló teljesítménye 2200 W. A célszerű beépített szűrő felfogja a szennyeződéseket és a vízkőlerakódást a csészébe öntéskor. A dekoratív klasszikus stílust fekete dizájn hangsúlyozza ki. Az ízléses kialakítású és megbízható Siguro gyorsforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

A praktikus Siguro EK-T520B Advanced Cool Touch vízforraló fő tulajdonságai

  • Az előnyös Siguro gyorsforraló kényelmes és gyors italkészítést tesz lehetővé
  • Kapacitása 1,7 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például műanyag
  • A megbízható Siguro vízforraló energiafelhasználása: 2200 W
  • Funkcióihoz tartozik a hatékony beépített szűrő
  • Klasszikus dizájn
  • Fekete kivitelű elektromos vízforraló
  • A dupla falú kialakításnak köszönhetően kiváló szigeteléssel rendelkezik
  • Használata nemcsak gyors, de kényelmes is a forgótalpnak és a kábeltároló rekesznek köszönhetően
  • A precíz STRIX csatlakozó tovább növeli a vízforraló biztonságát
  • A fűtőspirál a vízforraló kanna fenekébe van rejtve
  • Kulcs funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • Az érintőgomboknak köszönhetően a vízforraló kanna vezérlése hatékony és intuitív
  • Hangjelzés figyelmeztet, hogy a víz felforrt
  • A vízforralóban lévő víz hőmérsékletét a beállított szinten tartja
  • A vízforraló kanna működését LED jelzés mutatja
  • A kényelmes használatot praktikus LCD kijelző biztosítja
  • A modern kijelző folyamatosan mutatja a víz hőmérsékletét is
  • A kényelmes használathoz automatikus fedélnyitás funkció járul hozzá

Egy tökéletesen biztonságos elektromos vízforraló

A gyártó nem feledkezett meg a vízforraló maximális biztonságáról. Így különleges dupla falú megoldást alkalmazott, amely garantálja a vízforraló biztonságát. A használat során a készülék külső fala nem forrósodik fel, így nem fenyeget a megégés veszélye. A vízforraló természetesen nem nélkülözi az olyan biztonsági funkciókat, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs a vízforraló fenekében található, így a vízkő kialakulásának lehetősége nem áll fenn.

Megbízhatóság és hosszú élettartam egy testben vízforraló

A dizájnos Siguro elektromos vízforraló nem csak az előállításánál felhasznált anyagok kivételes minőségével tűnik ki, hanem főként a forgótalppal és kábeltároló rekesszel, amelyek a készülék praktikusságát növelik. A gyorsforraló bármilyen irányból a talpára helyezhető. Külön említést érdemel a brit STRIX csatlakozó is, amely biztosítja a vízforraló nagyfokú tartósságát és megbízhatóságát. Praktikus funkciója a hőmérséklet szabályozás, így nem jelenthet gondot a kávé, tea, kakaó vagy forró csoki készítése. Az elektromos vízforraló vezérlése könnyű és praktikus az érintőgombok segítségével, a beállításokhoz csak egyetlen ujjra van szükség. A kényelmet növeli a hangjelzés is, amely figyelmeztet, hogy a forralás sikeresen befejeződött. Ha úgy adódik, hogy a vízről elfeledkezel, ismételt felmelegítésre nem lesz szükség. A beállított vízhőmérsékletet a vízforraló bizonyos ideig a felmelegítés után is tartja. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely mutatja, hogy az elektromos vízforraló üzemben van. A könnyű és egyszerű használat érdekében LCD kijelző kínál átlátható információkat. A kijelzőnek köszönhetően a tartályban lévő víz hőmérséklete is mindig látható. Nagy előnye az automatikus fedélnyitás funkció, amely leegyszerűsíti a víz kannába töltését.

Paraméterek

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Érintéses vezérlés, Duplafal, Strix csatlakozó, LCD kijelző, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor, Hangjelzés, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Beépített

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Fekete

Díjak

Díjak Díj nélkül

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban
Kód:  SGR_EK_T520B
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SGR-EK-T520B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10