Oldal frissítése

Siguro AP-X004 SGR-AP-D400W szűrő

Szuper ár
5 890 Ft

Siguro AP-X004 SGR-AP-D400W szűrő

Siguro

Siguro AP-X004 légtisztító szűrő

Tartalék szűrő Siguro AP-D400W Auk légtisztítóhoz. Csak a szűrő rendszeres cseréjével érheted el a légtisztító maximális hatékonyságát. Javasoljuk, hogy 14 naponta tisztítsd meg a Siguro AP-X004 szűrőt porszívóval és nedves törlőkendővel. Ez egy eredeti tartozék - 100%-os kompatibilitás garantált. A csereintervallum 1700 óra.

Siguro AP-X004 légtisztító szűrő

Miért válaszd a Sigurot?

A Siguro márka stílusos termékeket kínál, amelyekkel ízlésesen kombinálhatod lakberendezési tárgyaidat. Mindent tanúsított, ellenőrzött üzemekben készítenek, ahol garantált a minőség és a humánus hozzáállás. Ha bármilyen probléma merülne fel a Siguro termékeivel kapcsolatban, gyors cserére számíthatsz közvetlenül boltjainkban.

Minden termék nyújt valami extrátMinden termék nyújt valami extrát
Boltjainkban garantáljuk az azonnali cserétBoltjainkban garantáljuk az azonnali cserét
3 évre szóló kiterjesztett garanciát kapsz3 évre szóló kiterjesztett garanciát kapsz
Kizárólag ellenőrzött és tanúsított üzemekben készült termékekKizárólag ellenőrzött és tanúsított üzemekben készült termékek

Paraméterek

Kompatibilitás

Gyártó Siguro

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Kód:  SGR_AP_X004
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SGR-AP-X004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05