Oldal frissítése

Siguro AD-F20 Essex Skipper

4,3 20 értékelés
Szuper ár
9 890 Ft

Siguro AD-F20 Essex Skipper

Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzor

Egy aroma diffúzorral nemcsak pihentető és hangulatos légkört teremthetsz otthonodban, hanem a belső tér levegőjét is kellemesebbé és párásabbá teheted. A Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzort a kedvenc illóolajoddal kombinálva nyugtató és pihentető légkört teremthetsz, vagy vízzel önmagában párásítóként használhatod. A 150 ml-es víztartály lehetővé teszi, hogy egy 10-30 m2-es helyiségben akár 15 órán keresztül megszakítás nélkül működjön. Ennek az aroma diffúzornak az egyéb előnyei közé tartozik a gyönyörű, 7 színű háttérvilágítás, az intenzitás beállításának lehetősége, az automatikus kikapcsolás vagy az USB-kábelen keresztül történő tápellátás. A világítás és a felszálló gőz kombinációja tökéletesen utánozza a tüzet,amely még inkább fokozza a relaxációs élményt. De értékelni fogod a csendes, szinte hang nélküli működést is, amely nem fog zavarni pihenés közben, ráadásul a készülék elegáns formatervezése miatt bármilyen helyiségben jól mutat.

Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzor

Csendes és gazdaságos működés

A Siguro AD-F20 Essex Skipper ultrahangos rezgéssel működik, amelynek köszönhetően az illóolajos víz finom gőzzé alakul és fokozatosan a levegőbe kerül. Ennek a technológiának az az előnye, hogy az illóolaj nem melegszik fel, és az eredeti illata így nem változik meg. Ezenkívül a nagyon alacsony energiafogyasztást, a nagy teljesítményt és mindenekelőtt a készülék csendes működését is garantálja. A készülék zajszintje nem haladja meg a 36 dB-t, amely egy óra ketyegéséhez hasonlítható, így az aroma diffúzort nyugodtan használhatod akár éjszaka is.

Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzor

Kétféle felhasználási mód

Illóolajokkal vagy önmagában, vízzel is működik

Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzor

Egyszerű használat

Az aroma diffúzort mindössze két gombbal lehet működtetni

Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzor

Kellemes háttérvilágítás

7 színnel hangulatos légkört teremt

Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzor

USB tápegység

USB-kábel a kényelmes tápellátáshoz

Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzor

Kellemes és hangulatos légkört teremt a pihentető relaxációhoz

Az aroma diffúzor néhány perc alatt illattal és párával tölti meg a levegőt otthonodban vagy irodádban. Finom gőz formájában hatóanyagokat bocsát a levegőbe, amelyek belélegzése pozitív hatással van a szervezetre. A vízmennyiség (150 ml) akár 15 órás folyamatos működéshez is elegendő. A Siguro AD-F20 Essex Skipper praktikus háttérvilágítással rendelkezik, amely 7 különböző színben állítható be (piros, sárga, zöld, azúrkék, kék, lila, fehér), így egyszerűen megteremted a pihenéshez és kikapcsolódáshoz ideális légkört. Természetesen az automatikus kikapcsolási funkció is adott arra az esetre, ha a tartályból kifogyna a víz.

Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzor

A Siguro AD-F20 Essex Skipper nagyon könnyen kezelhető

A Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzor használata nagyon egyszerű: csak töltsd meg a tartályt vízzel, szükség szerint adj hozzá illóolajat, és csatlakoztasd a készüléket egy áramforráshoz (powerbank, számítógép stb.). Ha az aroma diffúzort a hálózatról szeretnéd táplálni, adaptert kell használnod (nem tartozék). A vezérlést mindössze két gomb biztosítja - az aroma diffúzort így szinte bárki képes kezelni. Az első gomb a háttérvilágítást vezérli, ahol 7 szín közül választhatsz, vagy teljesen ki is kapcsolhatod azt. A másikgomb a gőzkibocsátás be/kikapcsolásához használható.

Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzor

Az aroma diffúzort párásítóként is használhatod

A Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzort nem csak aromaterápiához és relaxációhoz használhatod. Ha csak vizet töltesz a tartályba, a készülék párásítóként is funkcionálhat, akár 20 ml/h teljesítményig. Ezt a lehetőséget különösen a téli hónapokban jöhet jól, amikor sok otthonban gyakran okoz problémát a helyiség fűtése okozta száraz levegő. Egy aroma diffúzor képes párásítani ezt a száraz levegőt, és kellemes és mindenekelőtt egészséges környezetet teremteni.


Siguro AD-F20 Essex Skipper aroma diffúzor

Előnyök:

Kellemes illattal tölti meg a szobát

7 színű háttérvilágítás teljes kikapcsolási lehetőséggel

A világítás és a felszálló gőz kombinációja tökéletesen utánozza a tüzet

Egyszerű kétgombos működtetés

Szinte zajtalan működés - éjszaka is használható

Az ultrahangos technológia alacsony energiafogyasztást és nagy teljesítményt biztosít

Párásítóként is használható

Automatikus kikapcsolás, ha a tartályból kifogy a víz

Gyönyörű design, amely minden helyiségbe illik

USB tápegység - USB-A - Micro USB kábel mellékelve

Jellemzők:

Víztartály kapacitása: 150 ml

Ajánlott szobaméret: 10-30 m2

Párásítási teljesítmény: 5-20 ml/h

Zajszint: 30-36 dB

Működési idő: akár 15 óra

Anyaga: ABS és PP

Méretek: 103 × 65 × 145 mm

USB kábel hossza: 100 cm

Teljesítmény: 5 W

Tömeg: 230 g

Miért válaszd a Sigurot?

A Siguro márka formatervezett termékeket kínál, amelyekkel ízlésesen kombinálhatod lakberendezési tárgyaid. Mindent tanusított, ellenőrzött üzemekben készítenek, ahol garantált a minőség és a humánus hozzáállás. Számunkra fontos vásárlóink kényelme, ezért mindenre 3 évre szóló kiterjesztett garanciát vállalunk. Ha bármilyen problémád adódna a Siguro termékekkel kapcsolatban, gyors cserét biztosítunk közvetlenül boltjainkban.

Minden termék nyújt valami extrát

Minden termék nyújt valami extrát

Boltjainkban garantáljuk az azonnali cserét

Boltjainkban garantáljuk az azonnali cserét

3 évre szóló kiterjesztett garanciát kapsz

3 évre szóló kiterjesztett garanciát kapsz

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított üzemekben készült termékek

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított üzemekben készült termékek


Paraméterek

Tulajdonságok

Zajszint 36 dB
Tartály térfogata 150 ml
Funkciók Aromaterápia, Automatikus kikapcsolás, LED világítás, Ultrahang, Párásító
Színek száma 7
Szín Fekete
Üzemidő 15 óra
Ajánlott szobaméret 30 m2

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  SGR_AD_F200W
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SGR-AD-F200W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15