Oldal frissítése

Siemens TI903209RW

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Siemens TI903209RW

Élvezze a tökéletes kávé ízét 

Annak biztosításához, hogy a presszókávé teljes aromája felszabaduljon, a kávét a megfelelő forrázási hőmérsékleten kell elkészíteni. A tökéletes presszókávé ideális kifőzési hőmérséklete 90 °C és 95 °C között van. Ha a hőmérséklet túlságosan alacsony, a kávéból csak az ízanyagának egy része szabadul fel. Ha a hőmérséklet túlságosan magas, a kávé hamar égett ízt kap. Az EQ sorozatú teljesen automatikus kávéfőzőgépek a sensoFlow System—a világon az egyetlen ilyen rendszer a maga nemében— segítségével a víz hőmérsékletét a megfelelő hőfokra melegíti, és ezt a hőfokot tartja az egész forrázási folyamat során – professzionális technológia, amely garantálja Önnek az ízekben gazdag presszókávét, espresso macchiatot, cappuccinot, latte macchiatot vagy egy finom tejes kávét.


Főbb jellemzők kávé Siemens EQ.9 s300

  • TFT kijelző a könnyű beállítási funkciókhoz
  • Hihetetlenül finom, páratlanul csendes: silentCeram Drive
  • Az italok hőmérséklete külön-külön állíthatók: kávé: 3 fokozat
  • A kávé kifolyó és a tejhabosító magassága állítható: akár a 15 cm magas Latte Macchiato pohár is aláfér
  • Eltávolítható víztartály (térfogata 2,3 liter)
  • 19 bar nyomáson történő főzés
  • Külön adagolható tejhab, meleg tej és forró víz
  • Kivehető forrázó egység: könnyen és higiénikusan tisztítható folyó víz alatt
  • Személyes igények szerinti beállításkk: maximum 10 főre

Kényeztesse vendégeit

Légy tökéletes házigazda a PersonalCoffee Pro funkciónak köszönhetően, amely lehetővé teszi 10 személyes profil tárolását, így elmentheti kedvenc italait személyre szabottan. Ez a funkció maximális kényelmet nyújt, így beállíthatja a pohara méretét is. Kevés víz vagy kávébab esetén a gép jelzést ad az újratöltés szükségességéről.


Tökéletesen őrölt kávé

A rendkívül csendes, bónuszként mellékelt daráló kiváló minőségű kerámiából készült, és az Ön értékes kávészemeinek darálásakor alig csap zajt. Három bonyolult őrlőzóna biztosítja, hogy a kávébabok mindig tökéletesen legyenek megőrölve. Mivel kerámia—az acél darálóktól eltérően—jóformán nem kopik, így az osztályon felüli presszókávé hosszantartó élvezete garantált.


supersilent

Supersilent

A EQ.9 modell egyik előnyös tulajdonsága a csökkentett zajjal való működés, a Siemens kávéfőző gép az egyik legcsendesebben működő kávéfőző a piacon.

sensoFlow

sensoFlow rendszer

SensoFlow System: Az intelligens fűtőegység garantálja a maximális espresso kényeztetést minden alkalommal, köszönhetően az ideális, állandó főzési hőmérsékletnek.

OneTouch DoubleCup

OneTouch DoubleCup

Mindegy, hogy melyik kávéspecialitásra vágyik, legyen az latte macchiato, tejszínes kapucsínó vagy különlegesen erős presszókávé, a oneTouch funkciónak köszönhetően az Ön teljesen automatikus kávégépe csupán egyetlen gombnyomásra szolgálja ki az igazi kávé-élvezetben — ilyen egyszerű az egész. A rendszer automatikusan készíti el a kávé és tej specialitásokat — pontosan úgy, ahogyan Ön szereti őket. A kifogástalan technológia a tökéletesen kényeztető kávézási élményt szolgálja. Ha szükséges, két csészébe is főzhet kávét egy időben.


AutoMilk clean funkció 

Az autoMilk clean funkció teljesen automata gőztisztítást biztosít minden italkészítés után. Minden - a tejes italok elkészítéséhez használt - rész könnyen kivehető, egyszerűen tisztítható és mosógatógépben mosható.


Kávé ínyenceknek

A legjobb kávé elkészítéséhez 5 fontos jellemző beállítása szükséges: a kávé erőssége, mennyisége, a kávé és a tej aránya, a kávé hőmérséklete, a lefőzés sebessége. BaristaMode funkcióra váltva olyan kávét készíthet, amely maximálisan megfelel az igényeinek, a felhasználói beállításoknak köszönhetően. režim baristaMode


Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 500 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 2,3 l

Funkciók

Általános funkciók Két csésze készítése egyszerre
Ital tulajdonságok Kávé intenzitás beállítása

Felszerelés

Általános felszereltség Beépített kávédaráló
Italkészítés Csészemelegítés
Tejadagolás módja Tejrendszer
Karbantartás és tisztítás Öntisztító rendszer

Méret & súly

Mélység 47 cm
Szélesség 31,6 cm
Magasság 47 cm
Tömeg 11,3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  BSHES016
Termékszám:  TI903209RW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10