Oldal frissítése

SHURE

Shure – banner

Shure: A megbízható hangtechnika

Az amerikai Shure cég, amely közel 100 éve van jelen a piacon. A Shure egy közkedvelt brand a hangtechnikai berendezések terén, és neve értékes a zeneiparban. A vállalat elsősorban mikrofonok, különböző típusú fejhallgatók és kiegészítők gyártására szakosodott, amelyek kiemelkednek magas minőségükkel és megbízhatóságukkal. A Shure egy olyan márka, amely minőségének köszönhetően a világ legnagyobb színpadaira is eljutott.

Shure mikrofonok

Shure Pitch mikrofonok a tiszta felvételekhez

A Shure mikrofonok egyedülállóak abban, hogy nem csak kiváló minőségű hangzást biztosítanak, hanem arról is gondoskodnak, hogy a hang abszolút tisztán szólaljon meg, még rossz körülmények között is. A modellek széles palettájából választhatsz, amelyekben professzionális megoldásokat találsz a podcast, az ének, a videó, a hangszer és a beszéd hangosításához egy prezentáció során. A Shure mikrofonokat a világ vezető művészei és politikusai használják, a márka pedig a professzionális zenei élet elengedhetetlen része.

Shure fülhallgató az intenzív zenehallgatáshoz

A Shure fej- és fülhallgatók különösen részletes hangzást, gazdag basszust és professzionális kialakítást kínálnak, emellett kifinomult részletekkel is rendelkeznek. A Shure fülmonitorok igazán szilárd helyet foglalnak el a fülhallgatók világában, és joggal tekintik őket a kategória világelsőjének. Az egyedi kialakítása és a fül mögötti kábelvezetés biztosítja a stabil illeszkedést a fülben az előadás során. A felhasználó kényelme érdekében a csomag 3 méretben cserélhető betéteket is tartalmaz, és a használatnak megfelelően kombinálhatók a különböző fülhallgató anyagok.

Shure fülhallgatók
    Shure fület befedő fejhallgatók

    A tökéletes fejhallgató a zenehallgatáshoz és stúdióhoz

    A Shure fejhallgatók nagyon népszerűek, sokan zenehallgatáshoz és stúdiómunkához is használják. A nagyméretű átalakítók erőteljes basszust és torzításmentes hangminőséget biztosítanak, amivel teljes mértékben élvezheted a zenét. A zárt fejhallgató nagyszerűen funkcionál a zavartalan zenehallgatáshoz, podcastok felvételéhez és hangszeren való gyakorláshoz. A nyitott fejhallgató pedig hozzájárul a stúdióban végzett hangmérnöki munkához. A DJ fejhallgatók magas impedanciája lehetővé teszi a keverőpultokhoz való csatlakoztatást, de alkalmi zenehallgatásra is alkalmasak.

      Paraméterek módosítása
      50 termék

      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

      Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

      További információ
      Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
      P-DC1-WEB05