Oldal frissítése

Shure SRH145M +

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Shure SRH145M +

Shure SRH145M + az ideális választás azok számára, akik igénylik kiváló minőségű hangvisszaadás.Zárt rendszer tökéletesen illeszkedik a fülbe, és csökkenti a háttérzajt. Fejhallgató pontos választ a teljes tartományban is, és akkor képes lesz arra, hogy élvezze a kristálytiszta magas és mély basszus hibátlan, minden hála a 36 mm-es neodímium meghajtók dinamikus optimalizált alkalmi hallgatni.
Impedancia bemenő teljesítmény és érzékenység vannak kalibrálva kapcsolat leggyakoribb és professzionális audio berendezés.Biztosítva kényelmet fülhallgatóját speciális hab, amely túl van az Ön kényelmét biztosítja a jobb hangszigetelés. A ergonomikus fejpánt fejhallgató is fel lehet használni a hosszú távú kopás. Minden összefügg az egyik vonzó és elegáns berendezés, ami szintén összecsukható, így végzése közben a fejhallgató nem foglal sok helyet.
Ez a fejhallgató is třítlačítkovým rendszer mikrofonnal, így elfogyasztható a headset és a mobiltelefon.

Kód:  SHU001q
Termékszám:  SRH145M+

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15