Oldal frissítése

Shokz

Shokz logo

Légy nyitott, mint a Shokz

A 2011-ben New York államban alapított Shokz (korábban AfterShokz) fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy a legjobb sportfejhallgatókat kínálja a sportrajongóknak világszerte, továbbá szeretne segíteni azon, hogy minél több embernek legyen kényelmes és higiénikus fejhallgatója, amely biztonságos illeszkedéssel rendelkezik az edzés közben. A jelenlegi termékcsaládok az OpenRun, OpenRun Pro, OpenMove, OpenSwim és OpenComm a fenti tulajdonságoknak maradéktalanul megfelelnek. A Shokz a nyitottság elvét testesíti meg mindenben, legyen szó a környezetedről, életed változásairól, új ötletekről vagy izgalmas kalandokról.

Shokz OpenRun Pro fülhallgatók

Shokz OpenRun Pro a legigényesebb felhasználóknak

Szeretnél egy csipetnyi luxust? Az OpenRun Pro a Shokz felső kategóriás fejhallgatója megváltoztatja a nyitott dizájnról alkotott elképzeléseidet a továbbfejlesztett hangtechnológiának köszönhetően. Az új Shokz sportfejhallgató a legújabb, 9. generációs keresztirányú arccsont hangvezetési technológiával rendelkezik. Kettős basszus erősítővel van felszerelve, továbbá megkülönböztető környezeti tudatossággal és kényelmes illeszkedéssel is rendelkezik.


Próbáld ki a Shokz OpenRunt

Az OpenRun fejhallgató a Shokz egyik legkelendőbb terméke - a régebbi Aeropex modell továbbfejlesztett változata. Az OpenRun a teljes termékcsalád legkisebb tömegével is büszkélkedhet. Még ezekkel a fejhallgatókkal is élvezheted a kiváló hangzást, a hosszú akkumulátor-üzemidőt és a Quick Charge funkciót, amelyek motiválnak majd bármilyen edzés során. Mindössze 10 perc töltés is elegendő akár 90 percnyi zenehallgatáshoz.

Shokz OpenRun fülhallgató
Shokz OpenMove fülhallgató

A Shokz OpenMove sokoldalúságot és kimagasló ár-érték arányt kínál

Ha olyan fejhallgatót keresel, amelyet a sokoldalúság és a mindennapi használat szem előtt tartásával terveztek, válaszd a Shokz OpenMove fejhallgatót. A tökéletes zenei élmény érdekében a kategóriájában legjobb arccsont hangvezetési technológiát nyújtja. Jellegzetes, nyitott kialakítással rendelkezik, kényelmes és élménydús zenehallgatást kínál még hosszú ideig tartó viselés esetén is. Mindezt teszi nagyon kedvező áron.

A Shokz OpenSwim fejhallgatóval a víz sem állíthat meg

A Shokz az OpenSwim fejhallgatóval új dimenzióba emelte a zenehallgatást. Ez a modell a márka jellegzetes dizájnjában készült a 7. generációs arccsont hangvezetési technológiával. A Shokz OpenSwim kényelmes, valódi zenei élményt biztosít a vízben. A fejhallgató teljesen vízálló és víz alá meríthető. A 4 GB-os tárolókapacitás lehetővé teszi, hogy számtalan jó szám közül választhass.

Shokz OpenSwim fülhallgató
Shokz OpenComm fülhallgató

Shokz OpenComm - hű társ az irodában

A Shokz OpenComm headset az első Bluetooth headset, amelyet kifejezetten mobil kommunikációra terveztek. A kialakítás szabadalmaztatott 7. generációs arccsont hangvezetési technológiát és a fejhallgató jellegzetes nyitott kialakítását használja. Annak a képességnek köszönhetően, hogy online megbeszélések vagy hívások során is összekapcsolódhatsz környezeteddel a Shokz OpenComm a legjobb társad lesz az irodában.


Paraméterek módosítása
37 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15