Oldal frissítése

SHAD

SHAD banner

SHAD: Minden a motorodhoz

Az 1973-ban alapított SHAD elsősorban eredeti táskákat, csomagtartókat és üléseket tervez és gyárt a motorkerékpár-ipar legfontosabb márkái számára. A legnagyobb gyártókkal dolgozik együtt, és nap mint nap sikeresen néz szembe új technikai és tervezési kihívásokkal. A SHAD kínálatában egyéb kiegészítőket is találsz a motorkerékpárodhoz, mint például motorkerékpáros hátizsákokat, mobiltelefon tartókat vagy különböző típusú csomagtartókat. Válassz bizalommal, és vidd el motorodat és a SHAD termékeket egy körre.

SHAD motoros kofferek

SHAD motorkerékpár tartók minden motorkerékpár típushoz

A SHAD motorkerékpárokhoz különböző kapacitású és stílusú motoros tartók állnak rendelkezésre, a nagy motorkerékpárokhoz való modellektől a robogókhoz és maxi robogókhoz alkalmas változatokig. Az összes tokunk közös jellemzője a felhasznált anyagok kiváló minősége, ami növeli a garanciát és tartósságot, a kiváló ár/teljesítmény arányt és az innovatív designt. Minden SHAD tokhoz tartozik egy tartó és egy csavarkészlet a szerelvényre vagy közvetlenül a motorkerékpárra történő rögzítéshez.

SHAD motorkerékpár csomagtartók nem csak a kompakt megoldásokhoz

A SHAD motorkerékpár csomagtartók széles választékát egy még kompaktabb és hordozhatóbb csomagtartóval egészítettük ki. Választhatsz a tankzsákok, üléstáskák, de az oldaltáskák vagy kis lábtáskák közül is. Minden SHAD táskának van egy okosan kialakított belső rekesze a rakomány biztonságos szállítására vagy a személyes tárgyak tárolására. Emellett praktikus vállpántokkal is rendelkeznek, és egyes SHAD bőrönd modellekkel is kompatibilisek.

SHAD motorkerékpár csomagtartók
SHAD motoros ülések

Kényelmes ülések a hosszú utazások során is

A SHAD ülések számtalan motorkerékpár modellhez rengeteg változatban kaphatók. A legújabb technológia jellemez minden terméket, amely növeli a kényelmet a rövid és hosszú utakon egyaránt. A SHAD üléseknél figyelünk a kiváló ergonómiára, természetesen a vízálló felületek és a kellemesen puha felső párnázás is alapfelszereltség. A fő újítás a 3D MESH technológia, amely lehetővé teszi, hogy az ülés ne veszítse el az alakját és hatékonyan elnyelje a rezgéseket. Egyes SHAD ülések fűtéssel is rendelhetők.

Paraméterek módosítása
15 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20