Oldal frissítése

SEVERIN WK 3477 Deluxe

5 1 értékelés
23 090 Ft

SEVERIN WK 3477 Deluxe

A vízforraló a legtöbb ember számára az egyik leggyakrabban használt háztartási eszköz. A dizájnos SEVERIN vízforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű kezelhetőséget kínál. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például üveg. Nemcsak formatervezése ízléses, de a tisztítása is egyszerű, káros anyagokat nem tartalmaz, illetve használatakor nem kell tartani nem kívánt szagok vagy ízek kialakulásától, még akkor sem, ha gyakran és hosszútávon használjuk. Karcolásmentes, és ellenáll a magas hőmérsékletnek és vegyszereknek is. A stílusos SEVERIN vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A hasznos kivehető szűrő megóvja a vizet a szennyeződésektől és az esetleges vízkőtől. A minőségi és megbízható SEVERIN vízforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Vízforraló SEVERIN WK 3477 Deluxe Tartozékok
Vízforraló SEVERIN WK 3477 Deluxe Jellemzők/technológia

A hasznos SEVERIN WK 3477 Deluxe elektromos vízforraló alapvető jellemzői

  • Az előnyös SEVERIN vízforraló egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé
  • Kapacitása: 1,7 l
  • Ellenálló anyagokból készült, például üveg
  • Az előnyös SEVERIN vízforraló teljesítménye 2200 W
  • Az eszköz praktikusságát növeli a hatékony kivehető szűrő
  • A kényelmes használatról forgótalp és praktikus kábeltároló rekesz gondoskodik
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában található
  • Hangjelzés jelzi a forralt víz elkészültét
  • A felmelegített víz hőmérsékletét a vízforraló hosszabb ideig megtartja
  • LED fény jelzi, hogy a készülék működésben van
  • A maximális kényelmet LCD kijelző biztosítja

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló természetesen nem nélkülözi az olyan biztonsági funkciókat, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a gyorsforraló fenekébe van rejtve, így a vízkőlerakódás veszélyétől védve van.

Vízforraló SEVERIN WK 3477 Deluxe Jellemzők/technológia
Vízforraló SEVERIN WK 3477 Deluxe Jellemzők/technológia

Megbízhatóság és hosszú élettartam garancia vízforraló

A praktikus SEVERIN vízforraló nem csak az előállításánál felhasznált anyagok kivételes minőségével tűnik ki, hanem az egyszerű használatot segítő forgótalppal és kábeltároló rekesszel is. A vízforraló tetszőleges szögből helyezhető a forgótalpra. Igazán hasznos kényelmi elem a hangjelzés, amely figyelmeztet a forralás befejeződésére. Ha máshol a figyelmed és eszedbe sem jut a forralt víz, nem lesz szükséges ismételten felmelegíteni. Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely jelzi, hogy a készülék üzemel. A minél kényelmesebb használat érdekében a vízforraló praktikus és intiuitív LCD kijelzővel rendelkezik.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, LCD kijelző, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hangjelzés, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  SEVRK108
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WK 3477 Deluxe

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15