Oldal frissítése

Severin WK 3422 Deluxe

3,3 4 értékelés
75 390 Ft

Severin WK 3422 Deluxe

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen eszköz. Ezen SEVERIN vízforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű kezelést kínál. Gyártásához minőségi anyagok kerültek felhasználására, mint például üveg. Nemcsak a megjelenése elegáns, de egyúttal könnyen tisztítható, nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, továbbá használatakor nem keletkeznek kellemetlen szagok vagy ízek, függetlenül a használat gyakoriságától. Ellenáll a karcolásoknak, továbbá előnye a nagyfokú ellenállás a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szemben. A minőségi SEVERIN vízforraló energiafelhasználása 3000 W. A célszerű kivehető szűrő megóvja a vizet a szennyeződésektől és az esetleges vízkőtől. Az elegáns és megbízható SEVERIN vízforraló hasznos tulajdonságainak és funkcióinak köszönhetően minden háziasszony ideális társa lesz.

Vízforraló Severin WK 3422 Deluxe Lifestyle
Vízforraló Severin WK 3422 Deluxe Jellemzők/technológia

A kitűnő minőségű Severin WK 3422 Deluxe vízforraló fő tulajdonságai

  • A megbízható SEVERIN elektromos vízforraló kényelmes használatot és hatékony működést biztosít
  • Kapacitása 1,7 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például üveg
  • Az előnyös SEVERIN gyorsforraló teljesítménye 3000 W
  • Funkcióihoz tartozik a hatékony kivehető szűrő
  • A kényelmes kezelhetőséget a forgótalp és a kábeltároló rekesz biztosítja
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • Előnye az igény szerint szabályozható hőmérséklet
  • Hangjelzés figyelmeztet, hogy a víz felforrt
  • Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja
  • A készülék bekapcsolt állapotáról LED jelzés nyújt információt
  • LCD kijelző a maximális kényelem érdekében
  • Időzítő funkcióval is rendelkezik

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a gyorsforraló fenekében került elhelyezésre, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Vízforraló Severin WK 3422 Deluxe Lifestyle
Vízforraló Severin WK 3422 Deluxe Tartozékok

Megbízható működés és garantáltan hosszú élettartam gyorsforraló

A minőségi SEVERIN vízforraló nem csak az előállításánál felhasznált anyagok kivételes minőségével tűnik ki, hanem forgótalppal és kábeltároló rekesszel is, amelyek a gondtalan használatot segítik elő. A vízforralót használat után bármilyen szögből a forgótalpra helyezheted. Legfontosabb funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól a teáig minden kedvenc italodat élvezheted. Szintén praktikus funkció a hangjelzés, amely a forralás befejezésére figyelmeztet. És ha másba kezdesz, és el is felejted a vizet, újabb melegítésre nem lesz szükség. A vízforraló a melegítés után bizonyos ideig tartja a beállított vízhőmérsékletet. A forralás kezdetekor LED világítás lép életbe, amely a vízforraló üzemelését jelzi. Az egyszerűbb és kényelmesebb használat érdekében a vízforraló praktikus és intiuitív LCD kijelzővel rendelkezik. Időzítő funkcióval is rendelkezik, amellyel beállítható az idő, amikor a víz melegítését el akarod kezdeni.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, LCD kijelző, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Hangjelzés, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 3 000 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA
Kód:  SEVRK919
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WK 3422 Deluxe

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15