Oldal frissítése

SEVERIN WK 3416

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SEVERIN WK 3416

Az elektromos vízforraló mára minden háztartás szerves része. A dizájnos SEVERIN vízforraló 1,7 l térfogatot és könnyű kezelést kínál. Gyártásához minőségi anyagok kerültek felhasználására, mint például rozsdamentes acél. Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, nem tartalmaz egyészségre ártalmas anyagokat, és nem visz át semmilyen nem kívánt szagot vagy ízt, még akkor sem, ha használata gyakori és hosszútávú. A roszdamentes dizájn egyszerre kínál stílusos és praktikus kialakítást, és gond nélkül kiegészíti minden konyha megjelenését. A hasznos SEVERIN elektromos vízforraló teljesítménye 2400 W. A hatékony eltávolítható szűrő ügyesen felfogja a szennyeződéseket és az esetleges vízkövet. A stílusos és megbízható SEVERIN elektromos vízforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Vízforraló SEVERIN WK 3416 Képernyő
Vízforraló SEVERIN WK 3416 Jellemzők/technológia

A minőségi SEVERIN WK 3416 vízforraló kanna legfőbb tulajdonságai

  • Ezen SEVERIN elektromos vízforraló kényelmes használatot és hatékony működést biztosít
  • Kapacitása 1,7 l
  • A vízforraló kanna anyaga rozsdamentes acél
  • A stílusos SEVERIN elektromos vízforraló teljesítménye 2400 W
  • Felszerelésének része a praktikus eltávolítható szűrő
  • A forgótalp és a kábeltároló rekesz könnyű használatot garantál
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően
  • LED világítás jelzi, hogy a készülék üzemel
  • Nagy előnye az automatikus fedélnyitás funkció

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a kanna fenekében került elhelyezésre, így a vízkőlerakódás veszélye nem áll fenn.

Vízforraló SEVERIN WK 3416 Oldalnézet
Vízforraló SEVERIN WK 3416 Jellemzők/technológia

Megbízhatóság és hosszú élettartam garancia

Ezen SEVERIN elektromos vízforraló nemcsak a gyártásánál felhasznált elsőosztályú anyagokkal tűnik ki, hanem főként a forgótalppal és kábeltároló rekesszel, amelyek a készülék praktikusságát növelik. A kannát akármilyen szögből a talpra helyezheted. A vízforralóban lévő víz mennyisége könnyen ellenőrizhető a vízszint jelző segítségével. A melegítés LED világítás mellett zajlik, amely jelzi, hogy a vízforraló működik. Nagy előnye az automatikus fedélnyitás funkció, amely könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  SEVRK074
Termékszám:  WK 3416

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10