Oldal frissítése

SEVERIN WK 3409

14 490 Ft

SEVERIN WK 3409

A vízforraló a legtöbbünk számára nélkülözhetetlen háztartási eszköz. A hasznos SEVERIN elektromos vízforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű használatot biztosít. Gyártása kiváló minőségű anyagok felhasználásával zajlott, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak formatervezése ízléses, de egyúttal praktikus, nem tartalmaz nemkívánatos káros anyagokat, és nem visz át semmilyen nem kívánt szagot vagy ízt, még gyakori és hosszútávú használatkor sem. A rozsdamentes design az eleganciát a praktikummal ötvözi, és bármilyen konyha ízléses darabja lesz. A stílusos SEVERIN vízforraló teljesítménye 2200 W. A praktikus kivehető szűrő megóvja a vizet a szennyeződésektől és az esetleges vízkőtől. A vonzó formatervezést ezüst szín hangsúlyozza ki. Az ízléses kialakítású és megbízható SEVERIN vízforraló számos hasznos tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik.

Vízforraló SEVERIN WK 3409 Tartozékok
Vízforraló SEVERIN WK 3409 Jellemzők/technológia

Az elegáns SEVERIN WK 3409 vízforraló legfontosabb tulajdonságai

  • Az elegáns SEVERIN elektromos vízforraló könnyű és gyors kezelhetőséget biztosít
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • A vízforraló anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • A praktikus SEVERIN vízforraló energiafelhasználása: 2200 W
  • Funkcióihoz tartozik a hatékony kivehető szűrő
  • Ezüst kivitelű gyorsforraló
  • A forgótalp és a kábeltároló rekesz könnyű használatot garantál
  • A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik
  • A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható a vízforralóban lévő víz mennyisége
  • A készülék működését ízléses LED világítás jelzi
  • A használat kényelmét automatikus fedélnyitás funkció növeli

Egy igazán biztonságos vízforraló

Az elektromos vízforraló alapvető jellemzőihez tartoznak a különféle biztonsági funkciók, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve, ami megvédi a vízkőlerakódástól.

Vízforraló SEVERIN WK 3409 Jellemzők/technológia
Vízforraló SEVERIN WK 3409 Jellemzők/technológia

A megbízható működés és a hosszú élettartam biztosítéka vízforraló

A praktikus SEVERIN vízforraló nem csak a kiváló anyagokkal dicsekedhet, amelyeket a gyártásához felhasználtak, hanem forgótalppal és kábeltároló rekesszel is az egyszerű használat érdekében. A vízforraló talpra helyezése bármilyen irányból megoldható. A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről. A melegítés megkezdésével LED világítás is bekapcsol, amely mutatja, hogy a vízforraló üzembe lépett. További hasznos funkció az automatikus fedélnyitás, amellyel a vízforraló használata még tovább egyszerűsödik.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Ezüst
Kód:  SEVRK578
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WK 3409

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20