Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Severin KA 4809

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Severin KA 4809

A filteres kávé rajongója vagy, de már borzasztóan unod, hogy állandóan elfogynak a filtereid? Akkor ez az elegáns Severin KA 4809 az, amire vágytál! A kivehető filter ideális az igazán finom kávé elkészítéséhez. A filteres kávéfőző egészen 4 csésze elkészítésére is alkalmas. A karbantartása meglepően egyszerű. A többször használatos filter kényelmesen kivehető ebből a csodás kávéfőzőből és vízzel elöblíthető. Garantáltan rajongója leszel az Anti-drip funkciónak, ami megakadályozza a csöpögést, ahogy elveszed a kannát. Ez a konkrét kávéfőző állandó hőmérsékletet tartó funkcióval van felszerelve, a kávé ennek hála még órákkal később is finom marad. A kanna befogadóképessége 0,56 l (amely hozzávetőlegesen 4 csészényi kávénak felel meg), a kivételes 750 W teljesítmény pedig nem terheli meg a pénztárcádat.

Severin KA 4809 filteres kávéfőző főbb jellemzői

  • Kényelmesen eltávolítható filter
  • Páratlan anti-drip funkció
  • 750 W teljesítmény
  • Akár 0,56 l kávé lefőzését teszi lehetővé, ami megközelítőleg 4 csészét jelent
  • Fehér színének hála minden konyhába tökéletesen illik
  • Hőmegtartó funkcióval is rendelkezik

Paraméterek

Funkciók

Általános funkciók Anti-Drip rendszer, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása

Szín

Szín Fehér

Csepegtető jellemzői

Filteres kávéfőző típus Elektronikus
Űrtartalom 0,56 l
Csésze kapacitás 4
Szűrő Mosható
Kód:  SEVPK855
Termékszám:  KA 4809

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15