Oldal frissítése

SEVERIN FS 3610

5 1 értékelés
Szuper ár
18 590 Ft

SEVERIN FS 3610

Szerezd be ezt a SEVERIN FS 3610 vákuumfóliázó gépet, amellyel rövid idő alatt vákuumozhatod kedvenc ételeidet. A művelet teljesen automatikus, ezért könnyű és gyors a használata. Egyszerűen csak nyomd meg a három gomb egyikét, és a készülék mindent elintéz helyetted. Az integrált késsel egyszerű elvágni a tasakot. A vákuumfóliázó gép minden tasakhoz és tekercshez alkalmas, 28 cmszélességig. A csomagban 10 darab 28 × 35 cm méretű vákuumtasak található. Nedves és érzékeny élelmiszerek vákuumozása esetén minden bizonnyal jól jön majd számodra a praktikus STOP funkció, amely azonnal leállítja a vákuumozási folyamatot. Ezenkívül a készülék beépített helyet biztosít a kábel számára, így az nem fog zavarni munka közben.


A SEVERIN FS 3610 vákuumfóliázó gép legfontosabb jellemzői 

  • Fekete, modern design
  • Teljesen automatikus működés
  • A készülék minden tasakhoz és tekercshez alkalmas, 28 cm szélességig
  • Minőségi vágókés
  • A csomagban 10 darab 28 × 35 cm méretű vákuumtasak található
  • Praktikus STOP funkció
  • Beépített kábeltartó rész
  • Egyetlen gombbal történő vezérlés
  • Három praktikus gomb jelzőfénnyel
  • Ráadásul a vákuumfóliázó gépet rendkívül könnyű karbantartani és tisztítani
  • Ideális az ételek SousVide technológiával történő elkészítéséhez 

A SEVERIN FS 3610 vákuumfóliázó kezelése gyors és egyszerű

A SEVERIN FS 3610 fóliázó egyszerű kezelhetőséget ígér egyetlen gombnyomással és három praktikus jelzőgombbal. Ezt követően a készülék elindítja a teljesen automatikus vákuumozási folyamatot. Vákuumozhatod a különféle, általatok legjobban kedvelt ételeket. Határt csak a képzelet szabhat.

Minőségi vágókés

A SEVERIN FS 3610 vákuumfóliázó gép tartalmaz egy teljesen integrált, minőségi kést, amely a szükséges méretnek megfelelően vágja le a tasakot a tekercsről. Továbbá a készüléket rendkívül könnyű karbantartani és tisztítani.

STOP - kényelmes funkció a gyors leállításhoz

A SEVERIN FS 3610 vákuumfóliázó praktikus STOP funkcióját használd akkor, ha azonnal le kell állítania a vákuumozási folyamatot. A funkció érzékeny és nedves ételek vákuumozását is segíti. A SEVERIN készülék további szuper előnye, hogy SousVide technológiával is elkészítheted a fogásokatA csomagban 10 db 28 x 35 cm méretű vákuumtasak található, amelyeket különféle ételekhezhasználhatsz fel. A vákuumfóliázott élelmiszert az eljárás után a fagyasztóba is teheted, vagy szeletelve tárolhatod a hűtőszekrényben.


Paraméterek

Típus

Típus Fóliahegesztő

Tulajdonságok és funkciók

Teljesítmény 110 W
Funkciók Hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), Automata
Tulajdonságok LED-jelző
Fóliák száma a csomagban 10 db
Csomag része Vágókés, Zacskók
Kód:  SEVVA076
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FS 3610

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15