Oldal frissítése

SEVERIN AT 2286

5 1 értékelés
10 490 Ft

SEVERIN AT 2286

Gyakran megkívánod a pirítóst, de otthon nem tudod elkészíteni, vagy nem szereted, ha megszívja magát olajjal? Ebben az esetben hasznos lesz a konyhádban a kitűnő SEVERIN kenyérpirító. Ezzel a modellel képes vagy két fél szelet kenyeret megsütni egyszerre. A sütési idő beállítása funkció használatával egyetlen pirítóst sem égetsz el. A kiolvasztás funkció is magára vonja a figyelmed. Ezt főleg akkor fogod kihasználni,ha nem vetted ki időben a lefagyasztott péksüteményt a mélyhűtőből. Beállíthatod, milyen barnán akarod fogyasztani a pirítóst. Ha váratlanul el kell menned, egy gombnyomással azonnal ki tudod kapcsolni a kenyérpirítót. Az automatikus kikapcsolásnak azok fognak örülni, akik ételkészítés közben mást is csinálnak. A pirítós sütő tisztítása nem lesz gond, a morzsákat egyszerűen kiöntheted a kivehető tálcából. A kenyérpirítót a péksütemények ropogóssá tételére is használhatod, mivel zsemlemelegítő is kiegészíti. A kenyérpirító gyártásához minőségi anyagot választottak, amely a remek műanyag.

Kenyérpirító SEVERIN AT 2286 Oldalnézet

A nagyszerű SEVERIN AT 2286 pirító fő sajátságai

  • Ízletes reggeli elkészítésére tökéletes kenyérpirító
  • Egyszerre két fél szelet kenyeret süthetsz meg benne
  • A pirítós tökéletes elkészítéséről a sütési idő beállítás funkció gondoskodik
  • Állítható pirítási intenzitás
  • A biztosítéknak köszönhetően nem fenyeget a kenyér keresztbe állása
  • Egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsol
  • A nagyszerű pirító egy praktikus kivehető morzsatálcával is rendelkezik
  • A modell teljesítménye 700 W
Kenyérpirító SEVERIN AT 2286 Lifestyle

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 700 W
Anyag Műanyag
Pirítós szeletek száma 2

Funkciók és tartozékok

Funkció Sütési idő beállítása, Pirítás szabályozása, Azonnali befejezés gomb, Biztosíték a kenyér elakadása ellen, Automatikus kikapcsolás, Melegszendvics készítés
Tartozékok Kivehető morzsatálca, Péksütemény melegítő

Szín

Szín Fehér
Kód:  SEVTO057
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AT 2286

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10