Oldal frissítése

SES

SES Creative

SES Creative: Játékok a kreatív szórakozásért

A holland családi vállalkozás, a SES Creative közel ötven éve készít olyan játékokat, amelyek szórakoztatják a gyerekeket, miközben lehetővé teszik számukra, hogy kibontakoztassák tehetségüket. A kreatív készletek fejlesztik a gyermekek képzelőerejét, finommotorikus készségeit és logikus gondolkodását, miközben órákon át tartó, nagyszerű szórakozást nyújtanak. A gyerekek játékos módon minden nap felfedezhetik a tehetségüket, és boldogok valamint büszkék lehetnek arra, amit elértek. Minden SES Creative termék biztonsági tesztelésen esett át, megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak, hipoallergén és gluténmentes.

SES My First

SES Creative My First a legkisebbeknek

A legkisebbek is alkothatnak egyedi műalkotásokat. A SES My First kiadású modellezőgyurma, ujjfestékek, zsírkréták és kreatív készletek kifejezetten a világot felfedező kis művészek számára készültek. Rendkívül biztonságosak és úgy tervezték őket, hogy elősegítsék a finommotoros készségek, a kreativitás és a képzelőerő megfelelő fejlődését. Az anyagok moshatóak is, így nem kell aggódnod a rendetlenség miatt sem.

Kreatív alkotás a SES Creative segítségével

A SES kreatív készletek minden életkorban szórakoztatóak. Fess, lazíts mozaikkal, kezdj el gyöngyöt fűzni, építsd meg a saját gipszmodelledet, hímezz vagy készíts saját ékszert. A képzeletnek és a kreativitásnak egyszerűen nincsenek határai. A kiváló minőségnek és biztonságos kivitelezésnek köszönhetően a SES kreatív alkotásait a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezni fogják.

Olymptoy játékok
SES creative

Kültéri szórakozás a SES Outdoorral

A szabadban játszani mindig szórakoztató, de az Outdoor termékcsalád termékeivel még jobb. Készíts extra nagy buborékokat, amelyekben a kicsi akár el is bújhat, díszítsd a járdát egyedi művészi alkotásokkal, és fokozd a homokozós játékot egyedi játszószőnyegekkel. A SES egyedi kültéri játékaival sosem fogsz unatkozni.

Fedezd fel a világot a SES Explore segítségével

A tanulás is lehet szórakoztató. Hagyd, hogy a gyerekek úgy fedezzék fel az őket körülvevő világot, hogy az ne legyen unalmas. Az Explore kiadású készleteket minden kíváncsi gyermek számára terveztük, akik játékosan tanulhatják meg a tudomány, a technológia, a természettudományok és a matematika alapjait. Végezzenek izgalmas ásatásokat, vágjanak bele izgalmas kísérletekbe, és tanuljanak valami újat.

ses creative explore
Paraméterek módosítása
144 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20