Oldal frissítése

SENSODYNE

Sensodyne - az érzékeny fogak ápolásának szakértője

A Sensodyne jelenleg a legkelendőbb fogkrémeket készíti, amelyek az érzékeny fogak ápolására specializálódtak. A széles választék segít enyhíteni az érzékeny fogak okozta fájdalmat, miközben átfogó védelmet nyújt a fogak és az íny számára. A sokéves tapasztalat a fogápolásban, a folyamatos fejlesztés és az innovatív technológiák alkalmazása világszerte emberek millióinak életminőségében hoz látható javulást. Nem csak ezért a Sensodyne jelenleg a legkelendőbb fogkrém világszerte, amely az érzékeny fogak ápolására specializálódott. Válaszd ki a kedvenced, vagy próbáld ki az összeset. Minden egyes fogkrém segít abban, hogy gondtalanul élvezhesd kedvenc ételeid és italaid. Mert "Az élet túl rövid ahhoz, hogy érzékenyek legyenek a fogaid."

Sensodyne prémium fogkrémek

A Sensodyne a fogkrémek széles választékát kínálja a fogérzékenység csökkentésére. A prémium termékcsaládban olyan fogkrémeket találsz, amelyek segítenek gyorsan enyhíteni az érzékeny fogak okozta fájdalmat, hosszú távon védelmet nyújtanak az érzékenység ellen vagy egyszerre ápolják az ínyt. Mindegyik termékcsalád kínál egy gyengéd fehérítő hatású változatot is, amely segít megőrizni fogaid természetes fehérségét. Fedezd fel az érzékeny fogak elleni küzdelem legegyszerűbb módját.


A Sensodyne fogkrémek alapkínálata

Újdonságnak számít nálad a fogérzékenység? Vagy szeretnéd fogaidat megvédeni attól, hogy érzékenyek legyenek? Akkor a Sensodyne alap fogkrémcsaládja a megfelelő a számodra. A klasszikus Fluoridtól kezdve a természetesen fehérítő Extra Whitening fogkrémen át az új Herbal Fresh fogkrémig bármelyiket kipróbálhatod, mivel mindegyik változat természetes kivonatokból készül. Ha különösen aggódsz a fogzománcodért, mindenképpen próbáld ki a Sensodyne Pronamel-t. Gondolj arra, hogy "Az élet túl rövid ahhoz, hogy érzékenyek legyenek a fogaid."

Paraméterek módosítása
33 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15