Oldal frissítése

Sennheiser Set 900

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser Set 900

A Sennheiser cég, amely az audió iparág egyik elismert vezetője, egy egyedi vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be, amelyet a kényelmes hangátvitel érdekében hoztak létre. A célja a televízióból, rádióból vagy egyéb készülékről való vezeték nélküli hangátvitel. Tárgyalás vagy munka közben kedved szerint állíthatod be a hangerőt. A hangfelvételt két átkapcsolható mikrofon teszi lehetővé. A készülék üzemideje egy feltöltéssel akár 12 óra. A hangátvitelt infravörös fény teszi lehetővé.
A 12 m-es hatótávolsággal rendelkező, extrém könnyű vevőkészüléknek hála a viselete rendkívül kényelmes, miközben abszolút elsőosztályú hangzást kapsz Sennheiser minőségben.
 
A fülhallgató a gyengébb és közepesen súlyos halláskárosultak számára is alkalmas - lehetővé teszi, hogy akár 90% -os halláskárosodással sújtott emberek is hallgathassák a televíziót vagy a rádiót.

Tulajdonságok:

  • Vezeték nélküli átvitel infravörös fény segítségével
  • Gazdaságos működés akkumulátorral (akár 12 órás üzemidő)
  • Térhangzás a sztereónak köszönhetően
  • Optimális hangzás jó érthetőséggel
  • Egyszerű működés és könnyű hangerőszabályozás
  • A beszéd és a zene jelentős mértékű erősítése
  • Ergonomikus kialakítás, alacsony tömeg

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM1911e
Termékszám:  502016
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15