Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENNHEISER fejhallgatók és fülhallgatók

Sennheiser fejhallgatók - banner

Sennheiser fej- és fülhallgatók: Pontosság a legapróbb részletekig

A Sennheiser német családi cég kiváló minőségű fejhallgatókat és mikrofonokat gyárt, több mint hetven éves hagyománnyal. A Sennheiser cég számos forradalmi szabadalmat birtokol és mindig új innovációt hoz a fejhallgatók világába. Ennek köszönhetően termékei világszerte népszerűek. A Sennheiser fejhallgató megszólít kiváló hangminőségével és minőségi kivitelével a legapróbb részletekig.

Sennheiser vezeték nélküli fejhallgatók

Vezeték nélküli Sennheiser fejhallgató

A vezeték nélküli Sennheiser fejhallgató egyszerűen csatlakoztatható a telefonhoz vagy a táblagéphez, Bluetooth technológia segítségével. A több órás folyamatos hallgatást az akkumulátor hosszú élettartama biztosítja. Amennyiben lemerülne, mindig folytathatod a zenehallgatást az eltávolítható kábel csatlakoztatásával, amely a modellek többségénél a csomag része. A Sennheiser vezeték nélküli fejhallgató szintén rendelkezik a NoiseGard funkcióval, amely kizárja a környezeti zajt, így kettesben maradhatsz a zenéddel.

Sennheiser fejhallgató számítógéphez

A Sennheiser fejhallgató kitűnően alkalmas otthoni hallgatáshoz, számítógépen való játszáshoz vagy akár irodai munkához. Mindig maximális kényelmet és egyedülálló hangátvitelt kínál. A memóriahabbal párnázott fülrésznek és fejpántnak köszönhetően jól illeszkedik és hosszabb idejű használat esetén sem válik kényelmetlenné. A Sennheiser irodai fejhallgató egyoldalas kialakítása lehetővé teszi az egyik fül szabadon hagyását, hogy hallgatás közben is figyelemmel tudd kísérni a környezetedben történteket.

Sennheiser fejhallgatók számítógéphez
Sennheiser fejhallgatók televízióhoz

Sennheiser fejhallgató televízióhoz

A Sennheiser fejhallgatóval teljesen belemerülhetsz az izgalmas filmbe, kedvenc sorozatodba és a zenecsatorna egyenesen az élő koncert hangulatát hozza el otthonodba. A dinamikus hangszórók tömör basszust kínálnak és a tiszta hangzásnak köszönhetően még a suttogó párbeszédet is hallani fogod. A Sennheiser fejhallgató vezeték nélkül is párosítható a televízióval és az idő előtti lemerüléstől sem kell félned - több órányi, folyamatos hallgatást tud biztosítani.

Sennheiser Hi-Fi fejhallgató

A Sennheiser Hi-Fi fejhallgató nemcsak eredeti designnal, de mindenekelőtt fokozottan minőségi hangzással büszkélkedhet, illetve a mély és a magas hangok is remekül hallhatóak. Ráadásul nagyon széles frekvenciatartománnyal rendelkezik, amely tökéletesen tiszta hangzást biztosít, torzulás nélkül. A nagy fülpárnáknak köszönhetően nem nyomja le a fület, tehát fájdalommentesen élvezheted a több órás hallgatást. A Sennheiser Hi-Fi fejhallgatót olyan otthoni felhasználóknak tervezték, akik magas színvonalon szeretnék élvezni a remek hangminőséget vagy hangmérnökként dolgoznak.

Sennheiser Hi-Fi fejhallgatók
Sennheiser gaming fejhallgatók

Sennheiser gaming fejhallgató

A kifinomult hangzással rendelkező Sennheiser gaming fejhallgató dinamikus mély és tökéletes magas hangja kielégíti az igényes játékosokat is. A Sennheiser Transducer technológia egyedülálló akusztikus tulajdonságot biztosít a gaming fejhallgatónak, amelynek köszönhetően hallani fogod ellenfeled minden mozdulatát. A fülpárnákban való légáramlás garantálja, hogy több órás játszás után sem fogsz felmelegedni és izzadni. A Sennheiser gaming fejhallgató a csapattársakkal folytatott minőségi kommunikáció érdekében zajszűrő mikrofonnal felszerelt.

Sennheiser sport fülhallgató

Töltődj fel kedvenc zenéd energiájával a Sennheiser sport fülhallgató közreműködésével, hogy a legjobb teljesítményt hozhasd ki magadból az edzésen. Az egyedülálló sztereó hangzással élvezhető minden zenei stílus minőségi dala. A Sennheiser sport fülhallgató kiemelkedik kiterjesztett frekvenciaspektrumával, tartós anyagával és ergonómikus konstrukciójával, amely biztosítja, hogy helyén marad bármilyen körülmények között. Természetesen nem hiányozhat az összegabalyodást megakadályozó kábel vagy az antibakteriális SteriTouch füldugó sem.

Sennheiser sport fülhallgatók
Sennheiser fej- és fülhallgató tartozékok

Sennheiser fej- és fülhallgató tartozékok

A Sennheiser fejhallgató-erősítőkkel még tovább fokozhatod a hallgatásból vagy a játékból eredő hangélményt. Ez egy 3D vagy sztereó hangzással rendelkező külső hangkártya - ehhez fejhallgató, hangszórók, esetleg mikrofon is csatlakoztatható. A Sennheiser digitális erősítővel pontosan tudni fogod, honnan jönnek a hangok a játékban, így előnyt szerezhetsz a vetélytársakkal szemben. A Sennheiser erősítő designja a játékstílushoz igazodik és a színes LED lámpák használatával megfelelő hangulatot varázsol szobádba.

Alkatrészek minden Sennheiser fej- és fülhallgatóhoz

A Sennheiser cég számos tartozékot kínál fel a fej- és fühallgatóihoz, így fokozva egyediségét a piacon. A Sennheiser fejhallgatók átlagos használattal leginkább elhasználódó részei bármikor kicserélhetőek újra. Mi több a gyártó nemcsak az aktuális fejhallgatók, hanem a több éves modellek számára is kínál pótalkatrészeket.

Alkatrészek minden Sennheiser fej- és fülhallgatóhoz
Paraméterek módosítása
4 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05