Oldal frissítése

Sennheiser RS 185

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser RS 185

Élvezd kedvenc filmedet, sorozatodat, vagy zenédet, ahogy még soha azelőtt. Amit hallasz, az felülmúlja majd minden korábbi elképzelésedet. A Sennheiser RS 185 fejhallgatót a legigényesebb vásárlóknak tervezték.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi vezeték nélküli fejhallgató digitális rádiós jelátvitellel
  • Kivételes zenei hangzás, mély basszus
  • Kényelmes szabályzás a jeladón
  • Digitális, és analóg jelforrás csatlakoztatására is képes (optikai audio bemenet és 3,5 mm-es jack)
  • Forradalmi akkumulátor-töltés
  • Kényelmes fejhallgató hosszan tartó használatra is, beépített gombok a headseten
  • Jel hatótávolság akár 100 méter
  • Az jeladóról akár két HDR 185 fejhallgató is működtethető
  • Beépített DAC konverter, melynek mintavételezési frekvenciája 96 kHz

Kivételes zenei hangzás, kompromisszumok nélkül

A fejhallgató belsejében két nagyteljesítményű, dinamikus hangszóró kapott helyet. Ezek neodímium mágnesekkel vannak felszerelve. Mindez együttesen még a legkisebb hang visszaadására is képes, mint például a nagyon mély basszus. A jeladóba épített szabályzógombok segítségével könnyedén testreszabhatod a hangminőséget a saját igényeidnek megfelelően.

Ami a technikai megoldásokat illeti, a szett egy HDR 185 fejhallgatót, és egy TR 185 jeladót tartalmaz. Ezek az eszközök vezeték nélküli csatornán kommunikálnak egymással, digitális jelet, és a legújabb, a tömörítetlen adatátviteli rendszert használva. Ennek köszönhetően a zene nem veszít minőségéből, és pontosan abban a formában hallgathatjuk meg, ahogyan azt a szerző megálmodta.

Minden irányban tökéletes

A kivételes zenei élmény mellett intelligens technológiai megoldások egész tárházával találkozhatunk, mint például a forradalmi akkumulátor töltés. Mindegyik kagylón belül egy-egy akkumulátor található, amelyek fejenként 18 órányi folyamatos zenelejátszást biztosítanak, mielőtt újra töltést igényelnének. A jó hír, hogy nem muszáj emlékezni töltőre rakni őket, mivel a TR 185 jeladóra helyezve a töltés automatikusan megkezdődik. Minden alkalommal, amikor éppen nincs használatban, a fejhallgató újratöltődik.

Emellett ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén alkalmazkodik minden zenehallgató igényeihez, és a kagylóba épített gombok segítségével még könnyebben testreszabhatóvá válik. Végül, de nem utolsó sorban a jelsugárzás akár 100 méterig is elérhet. Így a kedvenc zenéidet az egész házban gond nélkül hallgathatod.

További információk:

Jel / zaj arány: 85 dB
Hangnyomás 106 dB (1 kHz, 1 Vrms)

A csomag tartalma:
HDR 185 fejhallgató
Univerzális töltő
Optikai kábel
RCA kábel
TR 185 jeladó
3,5 mm / 6,3 mm-es adapter
AAA NiMH akkumulátor x 2
Használati útmutató

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM171i2
Termékszám:  505564
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20