Oldal frissítése

Sennheiser PX 95

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PX 95

Fejhallgató inkább többnyire kényelmes viseletet? Sennheiser kínál modellt hab fülpárnák és fejpánt, ami meg fogja lepni szerkezetek rugalmas, tartós fém. Hallgatja kedvenc zenei fejhallgatók feltupírozhatja vaskos basszus, érzékeny átalakítók és dinamikus átalakítók de biztosítják különösen a legtökéletesebb hangzást egyensúlyt. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kényelmes viselet még hosszú zenehallgatás
  • strapabíró konstrukció
  • Csúszó méret beállítások
  • Két év garancia

testreszabható mérete

Hála a csúszó mechanizmus könnyen személyre Sennheiser PX 95 úgy, hogy illik helyesen. Nem számít, ha a saját régebbi MP3 lejátszó, iPod vagy iPhone; köszönhetően a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó, könnyen használható, gyakorlatilag bármilyen multimédia lejátszó.

Harmonikus torzítás:
<0,1%

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JM107g
Termékszám:  PX 95
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20